Ehehe…tiba-tiba je aku terbaca pasal SEO fight and challenge di blog Puanbee. Puanbee fight dengan Cikgu Dahlia. Nak tahu resultnya siapa yang menang?. Klik sini.

Masa baca komen-komen yang terdapat kat entri puanbee tu, tiba-tiba pula aku tersenyum-senyum, mulalah idea nakal terbit kat kepala ni. Nak try lawan dengan Eyriqazz lah. Haha…

 

Hah! Nak sangat lawan dengan dengan GTO yang dah fames amos ni!. Hamik kau. Padan muka aku, kan dah kalah. Hak2…Eleh, tak payah tengok result pun dah tahu sebenarnya, dah sah-sah lah mesti aku yang kalah, kan. Kalau aku menang memang menda ni tipulah kan.

Tapi kekalahan ini memang kekalahan yang serius teruk ni. Eyriqazz menang 79 point, aku 5 je. Tak agak-agak. Kalah teruk namanya ni. Hik2.

Korang nak try fight SEO korang dengan sesiapa tak? Try fight kat SINI, ya. Good luck!.

p/s: Ni saje je suka-suka. Saja nak ceriakan dunia blog aku ni 😀 Hehe..

error: Content is protected !!