Ni gara-gara tengok Jangan Tidur Lagi hari tu, buat aku teringat kat salah satu lagu favourite zaman aku sekolah dulu. Suka sangat lagu  ni. Lagu ni best, suara Abot mendendangkan lagu ni pun unik. Pendek kata memang best.

 

MAYBANK NAK BAGI IPAD2. KLIK LAH LINK NI KALAU ANDA NAK. MANA TAHU REZEKI ANDA.

 

LIRIK LAGU CAMAR – ABOT

Menangis sang camar itu
Merintih hati naluri
Mengenangi nasib diri
Apakah kesudahannya

Belayar dilambung ombak
Menghempas ke sudut pantai
Gelora menyabung nyawa
Apakah berterusan…

Bahagia selaut mimpi
Menanti tak kunjung tiba
Kecewa dalam pencarian
Tak kesampaian
Kecewa dalam pencarian
Masih ditakuk lama
Bahagia hadir cuma
Sebentar sahaja

Melayan hembusan bayu
Semoga pulih semangat
Awan berarak mendung
Bukannya hujan tiba

Klik je lambang Play ni untuk dengar lagu Abot Camar

 

Suara Abot tetap maintain walaupun badan dah berubah. Baru aku tahu Abot ni ada tulis novel juga. Hik2..nampak sangat tak mengikuti perkembangan. Tapi nama Abot tetap aku tak lupa.

p/s: Aku dok menyanyi lagu ni dengan penuh perasaan dari tadi sampai perit lak tekak ni. Alahai…baru je nak baik batuk. Ni dah terbatuk-batuk semula. Dusyak!

MP3 tu aku amik dari weblagu.com

Kongsi lagu abot camar yang best ni dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!