Baru-baru ni, ada game baru kat FB, game Castrol Magnatec. Dalam game ni mengkehendaki kita untuk mengisi piston dengan minyak Castrol seperti di rajah di bawah.

 

 

Game ni secara defaultnya akan detect muka kita kalau webcame kita active. Kalau tak aktif, kita boleh main game ni menggunakan mouse. Tapi, kalau guna muka, boleh dapat point 3 kali ganda lebih banyak. So, better guna muka lah kan.

Mula-mula pun aku fikir macam malas je nak main game ni. Tapi dah penat-penat menulis tesis ni, maka aku fikir best juga layan game  ni. Haha.. challenging juga lah game ni, sebab kita kena isikan seberapa banyak piston dengan minyak tu dalam tempoh 1 minit setengah. Adik aku lah yang hasut aku supaya main game ni. Tapi so far, aku takleh lagi lawan score adik aku tu.

Kepada yang belum main tu, pi lah main game ni. Tekan je SINI untuk memulakan perlumbaan. Kalau dapat jadi top scorer, boleh menang tiket percutian ke Hong Kong weh…tak nak ke?. Just main game, boleh stay kat Hong Kong Disneyland 3 hari 2 malam free!. Tak nak ke?

KLIK SINI UNTUK MULA BERMAIN GAME CASTROL

Ajak rakan-rakan anda yang lain di Facebook untuk bermain game Castrol ini dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!