fifa world cup 2014 brazilSebaik sahaja membaca komen dari salah seorang visitor blog ni bertanyakan sama ada aku ada atau tak tiket lebih untuk perlawanan Malaysia vs Singapore kelayakan Piala Dunia 2014 yang akan berlangsung esok, aku terus baca Bernama.

Yeah! Seperti yang aku jangkakan, memang ramai yang tidak melepaskan peluang untuk menonton perlawanan penting dan genting antara Malaysia lawan Singapura ni. Tiket sold out!. Kesemua 85 ribu tiket Malaysia vs Singapore habis dijual!.

CIRI-CIRI BARU PROTON SAGA FLX

Menteri Belia dan Sukan berkata “unexpected response from fans”, tapi aku memang dah agak dah, confirm sold out sebab ramai yang mencari tiket Malaysia vs Singapore ni sejak perlawanan di Stadium Jalan Besar lagi.

MENANGI TRIP KE KOREA DAN BERJUMPA DENGAN WANITA DAN LELAKI TERPANTAS

Hidup Harimau Malaya!. Jia yo! (Chayok!). Yakin boleh! MAlaysia Boleh!. Aku takkan lepaskan menonton perlawanan bersejarah ni. Namun begitu, cuak juga untuk saksikan keputusan Malaysia vs Singapore 28 Julai ni nanti. Apatah lagi kedudukan terkini Malaysia 3 Singapore 5.

Harap Malaysia dapat mara ke peringkat seterusnya.

Kongsikan maklumat ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dan Twitter dengan menekan butang share dan Tweet ini.

BACA JUGA :  KEPUTUSAN KELANTAN VS KEDAH: BOLA SEPAK FINAL PUNCAK PIALA EMAS RAJA-RAJA 2010
error: Content is protected !!