Annissa drama samarinda tv3

Korang follow tak cerita Annissa ni?. Pada awalnya aku tak follow cerita ni. Tapi sejak sebulan ni, aku mula follow cerita ni. Sebelum ni, tak nak tengok cerita ni sebab tak sanggup rasa nak tengok Anna ditipu hidup-hidup oleh kawan karibnya sendiri yang dia sangat sayang dan percaya.

Si Balkis, secara senyap jadi madu dia. Si Shila pula songlap duit syarikat. Kesiannya Anna. Bila tengok kebaikan Anna terhadap kawan-kawannya, terutama Balkis (salah seorang dari 5 orang yang paling disayanginya), aku mula terfikir, macam manalah nanti perasaan Anna apabila dapat tahu yang Balkis tu sebenarnya madu dia sedangkan kawan-kawannya semua dah tahu yang Balkis tu madu Anna.

Sara dah lama tahu yang Balkis tu madu Anna. Walaupun Anna menuduh dia yang merosakkan rumahtangganya, tapi Sara rela mengundur diri kerana ingin merawat penyakitnya dan juga kerana terlalu sayangkan Anna.

Shila pula baru tahu yang Balkis berkahwin dengan Farid, tapi tak sampai hati juga nak bagitahu Anna. Lagipun, Shila pun tak boleh pecahkan rahsia Balkis sebab Balkis tahu Shila songlap duit syarikat. Farid pun tahu tentang tembelang Shila.

Kiranya sekarang ni, Anna je lah satu-satunya orang yang tak tahu apa sebenarnya yang berlaku. Kesian sangat kat Anna. Apalah perasaannya nanti, kan bila semua ni terbongkar?.

Kalau terlepas waktu siaran drama ni kat tv3 tu, aku tonton secara online je kat portal tonton tv3. Tapi, aku tahu ada juga yang tak dapat tengok kat tonton tu. So, untuk yang tak boleh tengok cerita ni kat tonton, boleh cuba download Annissa di SINI.

Bila tengok cerita ni, selalu je soalan ni terpacul di benak fikiran aku “bilalah nak kantoi ni?. Asyik terselamat je walaupun dah nyaris-nyaris kantoi”.

Apa pendapat korang pasal cerita ni?. Yang tak tonton cerita ni boleh lah baca SINOPSIS ANNISSA.

SENARAI PELAKON DRAMA ANNISSA.

Kongsi kisah Annissa ini dengan rakan-rakan anda yang lain dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!