gambar baby rita rudani

Comel tak? Comel dan tembam kan, anak kedua Rita Rudani ni. Jom tengok lagi gambar anak kedua (baby) Rita Rudani ni.

Wah! Semangatnyer dia. Kakaknya pun comel juga. Sayang adik.

Dah besar nanti jadi pemain bola lah eh.

Gambar ambil dari Beautifulnara.

Kongsi gambar anak kedua Rita Rudani ini dengan kawan-kawan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini. Kalau ada akaun Twitter, boleh tekan butang Tweet tu. Kalau ada akaun gmail, boleh tekan butang +1 tu. Kalau ada FB, Twitter dan gmail, tekan jer semua. 😀 Kasi meriah sikit. Hehe

error: Content is protected !!