HARGA TIKET MALAYSIA VS SINGAPORE KELAYAKAN PIALA DUNIA 2014

HARGA TIKET MALAYSIA VS SINGAPORE KELAYAKAN PIALA DUNIA 2014
394 Flares 394 Flares ×

piala dunia world cup 2014

BELI TIKET MALAYSIA VS SINGAPORE SECARA ONLINE

Tiket Malaysia vs Singapura kelayakan Piala Dunia 2014 Zon Asia untuk perlawanan 2nd leg di Bukit Jalil akan dijual mulai Rabu (20 Julai 2011) secara online di www.tickethotline.com.my. mulai jam 9 pagi. Maksimum 1 orang dibenarkan beli 10 keping tiket sahaja.

Main game uji memori dan boleh menang iPod Shuffles, MP3 player, DOUBLEMINT thumb drive atau produk DOUBLEMINT berharga RM50.


Penjualan tiket di Stadium Nasional, Bukit Jalil:

  1. 26 dan 27 Julai      –  9 pagi hingga 7 malam.
  2. 28 Julai                 –  9 pagi hingga waktu rehat perlawanan

 

Penjualan tiket dan penebusan tiket yang dibeli secara online kepada penyokong Malaysia dan Singapura adalah seperti berikut:

 

Penyokong Singapura:

Penjualan tiket dan penebusan tiket yang dibeli secara online di Pintu Biru.

 

Penyokong Malaysia

Penjualan Tiket di Pintu Kuning dan Pintu Merah

Penebusan Tiket yang dibeli secara online di Pintu Merah.

 

CIRI-CIRI TERBARU PROTON SAGA FLX

 

HARGA TIKET MALAYSIA VS SINGAPORE


RM50 (grandstand)

RM30 (free-seating)

RM5 (kanak-kanak bawah 12 tahun)

 

DAPATKAN BLACKBERRY PLAYBOOK DENGAN HANYA RM 990

 

TEMPAT JUAL TIKET SELAIN STADIUM BUKIT JALIL


Tiket boleh didapati di:

Di sebelah pintu utama Stadium MBPJ

Pintu masuk Stadium A Shah Alam

Yellow Gate Stadium Nasional Bukit Jalil

Mulai 9 pagi hingga 7 malam pada 26 dan 27 Julai 2011.

 

Pas percuma parti bersama Funky Kopral, Estranged, Project Pistol, Wicked Aura, Matt Alfords & MC Vibe!!

JUALAN TIKET PADA HARI PERLAWANAN MALAYSIA VS SINGAPORE 28 JULAI


Tiket akan dijual di Yellow Gate Stadium Nasional Bukit Jalil mulai 9 pagi sehingga separuh masa pertama perlawanan.

JADUAL PERLAWANAN MALAYSIA VS SINGAPORE

UPDATE TERKINI!

85 RIBU TIKET MALAYSIA VS SINGAPORE HABIS DIJUAL!

Sumber maklumat dari footballthestar, tickethotline dan FAM.

Kongsi info ini dengan rakan-rakan anda di Facebook dengan menekan butang share ini.

7 Comments

  1. thanx for the info..!! mmg nak kena beli tiket ni…

    Reply
  2. kalau nak beli banyak banyak boleh tak ? atau ade kuota untuk setiap sorang ? ramai yg kirim dekat saye ni

    Reply
    • 1 orang 10 kalau tak silap. cuba lah tanya pada hotticket tu.

      Reply
  3. kalau untuk kanak(bwh 12) rm5.00 atau free?sbb mase saye pergi membeli tiket untuk kanak-kanak,penjual tiket kate kanak-kanak masuk free dan mase game tu nanti untuk kanak-kanak masuk je terus?

    Reply
    • erm…tak pasti lah pula pasal ni. cuba tanya penjual tiket tu betul2.

      Reply
  4. bro… ade tiket lebih x??aduuhhhh…

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. JADUAL PERLAWANAN MALAYSIA VS SINGAPORE KELAYAKAN PIALA DUNIA 2014 | alam perkahwinan aku seorang blogger - [...] TIKET MALAYSIA VS SINGAPORE (28 JULAI BUKIT JALIL) iPad 2, Canon EOS 550D & HTC Desire mungkin menjadi milik …
  2. LIVE STREAMING MALAYSIA VS CHELSEA 21 JULAI 2011 | alam perkahwinan aku seorang blogger - [...] Fuhh! Bulan Julai ni memang banyak perlawanan bola sepak. Memang demam bola lah bulan ni. Selain dari perlawanan ni, …
  3. KEPUTUSAN MALAYSIA VS SINGAPORE KELAYAKAN WORLD CUP 23 JULAI 2011 | alam perkahwinan aku seorang blogger - [...] Kepada yang nak membeli tiket perlawanan Malaysia vs Singapore di Bukit Jalil nanti, boleh rujuk SINI. [...]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

394 Flares Twitter 8 Facebook 385 Google+ 1 394 Flares ×
%d bloggers like this: