019 - 776 3820

minyak kelapa dara VCO

Hoyeah, hoyeah, ada blogger nak bagi duit raya. Tapi kena join Kontest Menang Duit Raya ni dulu. Then, kalau berjaya menjadi pemenang baru dapat duit raya tu.

Blog PuanbeeDOTcom sedang anjurkan Kontest Menang Duit Raya. Jom join beramai-ramai, kot lah ada rezeki dapat hadiah dan duit raya ni. Hadiah-hadiahnya menarik tau. Jom usyar apakah hadiah yang boleh dimenangi.

  • RM 500 (wang tunai atau barang, belum ditentukan dari MyGlobalNetworks)
  • 3 x RM 10 top upuntuk peserta dari upprofits blog
  • Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 dari Agent topup azrijohan blog
  • Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..dan injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150dari Adamhaiqal blog
  • 3 license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version )dari blog oraitlah.com
  • Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth dari blogchips
  • Wang tunai RM50 dari esempoi
  • Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 dari juenieta tetikus rosak
  • Produk kesihatan Bernilai RM30 dari kak pah
  • 3 x rm10 top up dari minda sasterabahasa
  • dan banyak lagi (hadiah akan bertambah jika ada sponsor berminat)

So, jomlah Join Kontest Menang Duit Raya dari PuanbeeDOTcom sekarang ni!. Kalau takde blog, boleh menggunakan Facebook untuk join contest ni.

Ops! Nanti-nanti!. Entri ni tak habis lagi. Baca sampai habis, ya. Puan Bee,  penganjur contest yang baik hati nak bagi duit raya ni merupakan agen menjual Minyak Kelapa Dara.


Apa itu Minyak Kelapa Dara?


Pakar-pakar negara Barat telah membuat kajian terhadap penduduk di Kepulauan Pasifik sejak 1930 an lagi di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian penduduk tersebut. Hasil kajuan merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia. Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser. >> Khasiat Minyak Kelapa Dara.

*****************************************

Kontest Hari raya ini dianjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh MyglobalnetworkUpProfitsAgent Top upAdamhaiqalOraitlah.comLela LelordkakpahChipscokelatEsempoi, juenita mary kay, mindasasterabahasa

*****************************************