blog platform

Aku seorang blogger yang baru setahun setengah jagung. Tahun lepas start blogging masa tu aku masih bekerja. Bosan malam-malam kat rumah, surfing-surfing internet, last-last terjebak dengan dunia blogging ni. Dulu pernah dah aku buat entri pasal Asal-usul Aku dan Blog. Tapi sekarang aku dah bergelar student, kerana melanjutkan pelajaran lagi. Dah malas nak kerja. Hehe….

Lebih lanjut mengenai tujuan berblog ada di Niat Asal Aku Berblog. :D. Walaupun dah berblog dari tahun lepas, tapi blog ni bermula dengan blog personal je. Tahun ni baru lebih serius berblog. Blog ni pun dah jadi blog rojak. Ikut suka hati jer aku nak update entri pasal apa pun. Ikut mood.

Jom sertai Segmen Khas Ar-Rifke ni.

error: Content is protected !!