Drama Kasih Alia bakal menggantikan drama best Dewa Cinta. Layan tak Dewa Cinta?. Hehe..aku memang layan cerita ni. Geram sangat kat Iqbal yang sengal dan lembik tu.

Ok, stop cerita pasal Dewa Cinta, dalam entri ni nak cerita pasal pengganti cerita Dewa Cinta, iaitu Kasih Alia. Drama 26 episod ini akan diayangkan sepanjang bulan ramadhan kelak.

SINOPSIS KASIH ALIA

Kasih Alia mengisahkan konflik dalam keluarga yang berpoligami. Sheila Rusly sebagai isteri pertama mempunyai anak iaitu Qausar dan Yatt (kakak Qausar). Manakala Zairina Zainoordin sebagai isteri kedua. Qausar (lakonan Shaarnaz) sebagai anak bongsu kepada Shiela Rusly dan abang tiri kepada Alia (lakonan Fida). Kisah dalam ni ada sedih , lucu dan penuh kasih sayang. Sinopsis penuh akan diupdate kelak.

PELAKON UTAMA KASIH ALIA

Fida (Alia)

Sheila Rusly (bawa watak ibu)

Yatt (kakak Qausar)

Sharnaaz (Qausar)

Feeya (Intan)

Irma Hasmie

Sinopsis diambil dari Nurizspace.com

Kongsi sinopsis Kasih Alia ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!