Notice: Trying to get property of non-object in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
piala dunia world cup 2014

Bila agaknya Harimau Malaya boleh pegang piala ni?

 

Bola! Bola! Bola! Sana sini cerita pasal bola. Kat home FB aku, macam-macam status komen pasal perlawanan bola Malaysia vs Singapura yang baru berakhir malam tadi. Yang kutuk pun ada, yang tetap sokong pun ada.

DAPATKAN BLACKBERRY PLAYBOOK DENGAN HANYA RM 990!

Tu kat FB, kat blog pula, pi blog sana sini pun ada entri pasal perlawanan bola sepak tadi. Memang demam bola. Tapi nak buat camne kan. Bulan Julai  ni memang bulan bola sepak lah. Selain dari perlawanan kelayakan piala dunia, perlawanan persahabatan dengan skuad handalan EPL: Arsenal, Liverpool dan Chelsea pun memang dinanti-nantikan.

Kat ping site pun, penuh dengan entri bola Malaysia vs Singapore. Tapi apa nak dikesahkan. Bagus per cerita pasal bola ni. Macam-macam pendapat ada. Hehe..aku suka je baca pasal pendapat masing-masing. Emo masing-masing bagi komen.

CIRI-CIRI PROTON SAGA BARU FLX

Aku pula? Memang tak ketinggalan untuk membuat entri pasal perlawanan Malaysia vs Singapura ni. Of course lah aku buat entri pasal bola ni, sebab aku memang suka follow perlawanan yang melibatkan skuad harimau ni.

EPL? Erm…aku tak layan lah…Hehe…Malas nak layan, karang tak habis2 cerita pasal bola je lah blog ni nanti. Hehe 😀

p/s: Awatnyer bola sepak ni berhantu sangat ek?