gambar tomok nikah 

“Abang, sekali je tau, wali tu abah”. Begitulah pesanan Ayu untuk Tomok 6 jam sebelum majlis pernikahan mereka.

“Sangat nervous, sangat nervous”, kata Tomok ketika mahu berangkat ke dewan pernikahan.

Jom layan video majlis pernikahan Tomok dan Ayu (Official Video):

 

 
Muka Tomok nervous, tapi lepas je sah akad nikah, senyum je.

Tahniah Tomok dan Ayu!. So sweet lah korang berdua ni. Video ni pun best.

GAMBAR MAJLIS PERNIKAHAN TOMOK DAN AYU

Kongsi video ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!