Ini adalah salah satu entri tertunggak. Peristiwa ini berlaku ketika malam 1 Ramadhan, di mana UV blog ini telah mencecah 3 ribu lebih iaitu 2 kali ganda dari hari-hari biasa setelah baru sahaja pecahkan rekod 2 ribu UV pada minggu lepas. Memang pecah rekod. Pecah rekod blog ni je lah. Rekod blog orang lain aku taknak pecahkan. Setiap blog lain-lain rekodnya. Kan kan…

Huhu… ni entri sekadar untuk rekod pencapaian blog ni je. Sekurang-kurangnya mungkin setahun, 2 tahun atau 10 tahun akan datang, mungkin aku akan tengok balik, rekod-rekod ni. Sekadar mengimbau kembali sejarah dan perkembangan blog kesayangan aku ni. 😀

Itu aje. Entri pendek. Malas nak menaip. Takde mood. Otak tengah ingat untuk siapkan job translation yang aku dapat last week je. Banyak lagi tak siap ni. Hadoi!.

p/s: Trafik turun naik tu adatlah. Kalau dok nak mengejar trafik je, letih der..So, make duno udah…Just let it be what it want to be.

error: Content is protected !!