SEGMEN BERSAMA PUAN BEE

by syaisya on August 4, 2011

segmen bersama puanbee
Dah lama nak join segmen review bersama Puan Bee ni. Aku selalu ushar2 blog PB ni. PB ni memang peramah dan rajin komen di blog-blog yang disinggahnya.

Bagi aku, blog PB ni mantap tau. So, adalah sangat best rasanya kalau blogger yang mantap ini dapat membuat sedikit review blog picisan yang cap ayam kampung ni. Huhu…

Nak juga aku tahu pendapat blogger lain mengenai blog ni. Maklumlah, kadang-kadang kita tak perasan apa yang orang lain nampak, ye dak?.

Hihi…Oklah, entri pendek je. Straight to the point je lah ya. Penat nak menceceh panjang-panjang ni. Hari ni dah banyak sangat entri aku buat. Semangat terlebih. La ni, rasa penat lak. Ngeh2.. :P

{ 2 comments… read them below or add one }

Lizz August 5, 2011 at 2:47 pm

selalu dengar nama puan bee ni tapi segan nak sapa dekat blog dia. tapi aritu tersampuk gak.hahahaha.
Lizz Entri terkini..Blogger Copy-Paste Tak Akan Ke ManaMy Profile

Reply

syaisya August 5, 2011 at 3:06 pm

sampuk?. Har har…PB OK lah, dia ramah orangnyer. sampuk jer

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: