SEGMEN BERSAMA PUAN BEE

SEGMEN BERSAMA PUAN BEE
0 Flares 0 Flares ×

segmen bersama puanbee
Dah lama nak join segmen review bersama Puan Bee ni. Aku selalu ushar2 blog PB ni. PB ni memang peramah dan rajin komen di blog-blog yang disinggahnya.

Bagi aku, blog PB ni mantap tau. So, adalah sangat best rasanya kalau blogger yang mantap ini dapat membuat sedikit review blog picisan yang cap ayam kampung ni. Huhu…

Nak juga aku tahu pendapat blogger lain mengenai blog ni. Maklumlah, kadang-kadang kita tak perasan apa yang orang lain nampak, ye dak?.

Hihi…Oklah, entri pendek je. Straight to the point je lah ya. Penat nak menceceh panjang-panjang ni. Hari ni dah banyak sangat entri aku buat. Semangat terlebih. La ni, rasa penat lak. Ngeh2.. 😛

2 Comments

    • sampuk?. Har har…PB OK lah, dia ramah orangnyer. sampuk jer

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×
%d bloggers like this: