Entri ini adalah kesinambungan entri Merakam Detik-Detik Terindah Di Selangor. Entri ini adalah entri penyertaan untuk My Selangor Story 2011. Lebih kurang 2 minggu yang lalu, hati ini melonjak gembira kerana tak sangka terpilih juga sebagai top 30 blogger untuk My Selangor Story 2011 Contest walaupun hampir lose hope ketika Top 15 blogger diumumkan, nama aku tak tersenarai. Rupa-rupanya nama aku tersenarai dalam 2nd batch 😀

Dah lama nak buat entri ni tapi asyik tertangguh je. Akhirnya, dapat juga aku siapkan entri ni. Dan kini, aku adalah salah seorang peserta MSS2011 dan sedang menjalani contest ini. Entri ini ditaip ketika aktiviti bebas sebelum aktiviti pada malam ini diadakan. Hehe..curi-curi masa buat entri.

Nantikan kisah My Selangor Story dari aku, kerana memang banyak pengalaman yang menarik sepanjang menyertai contest ini. 😀

p/s: Update ringkas je, nak bersiap sedia untuk aktiviti seterusnya.

error: Content is protected !!