Hari ni aku nak join 1 contest SEO Ceritamamat setelah berhempas pulas menyiapkan entri contest My Selangor Story yang masih lagi berjalan sehingga hujung bulan ini.

Ceritamamat dot com merupakan sebuah blog yang dikendalikan oleh budak sekolah yang baru nak ambil SPM tahun ni, dari blog 2Dayblogger, sebab dia rajin datang komen kat sana. Mamat ni sangat berwawasan orangnya. Walaupun baru je berblog bulan 5 hari tu, tapi blognya dah mantap.

Nak tahu sejauh mana kehebatan blog ni, pi lah terjah blog ni.

Entri ringkas je lah. Otak krem dah ni nak buat entri. Tapi sebab contest ni 2 hari je, so aku join cepat-cepat. Sekian, jom join contest SEO ceritamamat.

error: Content is protected !!