GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHA'ARIN MOHAMMED RAZALI WONG

GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHA’ARIN MOHAMMED RAZALI WONG

1 Flares 1 Flares ×

Tepat jam 3.45 petang tadi, Yasmin Hani Richardson telah selamat dinikahkan dengan Sha’arin Mohammed Razali Wong oleh  Ustaz Abdullah Bin Hashim selaku jurunikah di Duchess Place Jalan Ampang. Dengan sekali lafaz, Yasmin Hani dan Sha’arin selamat bergelar suami isteri.  Berikut gambar pernikahan Yasmin Hani dan Sha’arin.

gambar+pernikahan+yasmin+hani+dan+sha%2527arin+1 GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHAARIN MOHAMMED RAZALI WONG

gambar+pernikahan+yasmin+hani+dan+sha%2527arin+2 GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHAARIN MOHAMMED RAZALI WONG gambar+pernikahan+yasmin+hani+dan+sha%2527arin+3 GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHAARIN MOHAMMED RAZALI WONGgambar+pernikahan+yasmin+hani+dan+sha%2527arin+4 GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHAARIN MOHAMMED RAZALI WONGCara untuk mendapatkan Tadika percuma untuk anak anda. 
 gambar+pernikahan+yasmin+hani+dan+sha%2527arin+5 GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHAARIN MOHAMMED RAZALI WONGDah tengok iklan Deepavali Petronas?
 gambar+pernikahan+yasmin+hani+dan+sha%2527arin+7 GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHAARIN MOHAMMED RAZALI WONG

Pelamin nikah ini direka dan diilhamkan oleh Prof. Mohd Ali.

pelamin+nikah+yasmin+hani+sha%2527arin GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHAARIN MOHAMMED RAZALI WONG

Tahniah! Yasmin dan Sha’arin. Moga kekal bahagia sehingga akhir hayat. icon biggrin GAMBAR PERNIKAHAN YASMIN HANI DAN SHAARIN MOHAMMED RAZALI WONG

>> GAMBAR HANTARAN YASMIN HANI DAN SHA’ARIN <<

Sumber: Oh Bulan!.

Kongsi gambar pernikahan Yasmin Hani dan Sha’rin dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.0 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge