Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 296

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 296

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 308

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 309

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/similar-posts/languages/en/stemmer.php on line 310
JAMUAN PERPISAHAN DI RESTORAN THE MIX

Kini, sudah tiba malam terakhir aku bersama My Selangor Story 2011 Contest. Rasa bagaikan baru semalam aku landing di Sky Park Terminal, Subang. Cepatnya masa berlalu tak kurasa. Mungkin kerana terlalu seronok menjalankan semua aktiviti yang menguji ketahanan fizikal bersama-sama rakan-rakan blogger yang lain menyebabkan 5 hari dirasakan bagai sehari.

Makan malam bermula jam 7-9 malam. Banyak benar juadah yang disediakan. Perut pun memang dah terasa lapar sejak dari petang lagi. So, dengan rasa tak sabarnya nak makan ni, tapi perlu ambil gambar makanan terlebih dahulu. Hehe… 😀

Kami makan dan berbual-bual sesama sendiri memandangkan selepas ini kami akan berpisah. Para peserta mengambil sibuk gambar antara satu sama lain sementara menunggu tetamu kehormat, En. Fazly, Pengurus Acara dan Pemasaran Tourism Selangor.

Sebaik sahaja En. Fazly tiba, beliau terus memberikan ucapan.

Kemudian, live band telah dimulakan pada jam 9 malam dan kami dijemput untuk ke bahagian bawah restoran untuk menyaksikan live band oleh Zynchro Band.

Kami turun ke bawah dan enjoy the music. Vokalis utama band ini, Les menjadi tumpuan ramai blogger wanita kerana mukanya yang handsome. Hoho…  😀

Video live band, Zynchro Band:

Pada jam 12 tengah malam, kami mengadakan birthday parti untuk Amelia Tan. Amelia sekali lagi menghadiahkan sebuah lagu kepada kami. Pada malam tu, memang meriah dan blogger-blogger menari riang.

Setelah majlis tamat dalam pukul 12.30 malam, kami pulang ke bilik hotel, dan memulangkan kamera Pentax yang dipinjamkan kepada kami.

Aku berkemas dan tidur awal kerana perlu bangun seawal 4.30 pagi kerana flight aku untuk pulang ke JB jam 7.45 pagi.

Bersambung di entri berikutnya >> PULANG KE JB BERSAMA FIREFLY <<

Terima kasih kepada para penaja My Selangor Story Contest 2011:

Lembaga Pelancongan Rasmi: Tourism Selangor
Sistem penerbangan rasmi: Fly Firefly Sdn Bhd
Internet rasmi: The Cube
Restoran rasmi: The Mix
Kamera rasmi: Pentax
error: Content is protected !!