SAYA MENANG MOTOR-EH BUKAN. MENANG PEN DRIVE & RM20. MENANG CONTEST

0 Flares 0 Flares ×

Saya menang motor. Eh..hehe..bukan, tak menang motor lah. Menang pen drive 8G + RM20. Alhamdulillah, aku menang contest lagi. Semalam keputusan contest ni keluar, tapi jam 3 pagi baru aku tengok keputusan contest ni.

Sebenarnya, aku tak budget pun untuk menang contest ni. Dalam hati aku, “alaa…mesti tak menang punya lah”..sekali tup tup menang lah pula. Hehe..Alhamdulillah. Walaupun sebenarnya aku idamkan external hard disk 50 Gb tu (hadiah utama), tapi aku tak memenanginya. Nak buat camne kan, rezeki aku untuk menang pen drive lagi.

Ini adalah pen drive ke-3 yang aku menang dari contest blog. Boleh jadi tauke pendrive dah aku lepas ni. Tapi aku takkan jual hadiah ni. Sebab hard disk laptop aku ni pun memang dah nazak dah, tak cukup space. Tu yang aku idamkan hard disk tu. Takpe, pendrive pun bagus juga aper, 8 Gb lagi tu.

Kepada Ustaz Mohsen (Pria Pujangga), terima kasih kerana memilih aku sebagai pemenang Contest Review Alexa Pacifista.my.

p5rn7vb

1 comment… add one

  • selamat yah, aku kira bener ada yg mengadakan kontest berhadiah motor, kalo ada keren juga tuh dan kmahalan untuk bikin kontest itu

Leave a Comment

CommentLuv badge