Yanmieonline.com, pemiliknya lebih dikenali sebagai kak yan, lebih mesra gitu. 1st time tengok blog ni, tertarik sangat dengan header yang comel tu. Comelnya!. Bagi aku, blog kak Yan ni memang dah mantap dan mempunyai peminatnya yang tersendiri. Blogku masih kerdil dan hanyalah ikan bilis jika nak dibandingkan dengan blog kak Yan ni.

Blog super kemas dan teratur ni, memang selesa mata memandang. Apa yang perlu ada untuk penambahbaikan?. Hmmm…aku pun tak tahu. Tak retilah pula nak komen blog yang dah establish ni. ๐Ÿ˜€

Kak Yan sekarang tengah buat GA yang dikenali sebagai Giveaway Yanmieonline. So, aku join.ย โ€œGiveawayย yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dariย Budak Nakal