YANMIEONLINE BOLEH BAH KALAU KAU

1 Flares 1 Flares ×

Yanmieonline.com, pemiliknya lebih dikenali sebagai kak yan, lebih mesra gitu. 1st time tengok blog ni, tertarik sangat dengan header yang comel tu. Comelnya!. Bagi aku, blog kak Yan ni memang dah mantap dan mempunyai peminatnya yang tersendiri. Blogku masih kerdil dan hanyalah ikan bilis jika nak dibandingkan dengan blog kak Yan ni.

Blog super kemas dan teratur ni, memang selesa mata memandang. Apa yang perlu ada untuk penambahbaikan?. Hmmm…aku pun tak tahu. Tak retilah pula nak komen blog yang dah establish ni. :D

Kak Yan sekarang tengah buat GA yang dikenali sebagai Giveaway Yanmieonline. So, aku join. “Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

8 Comments

  1. Salam Sya, ada ke blog ikan bilis? jual ikan bilis ye? hehe, btw thanks join ye, good luck :D
    yanmie Entri terkini..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

    Reply
    • ehehe…ada..ada.. :D

      Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Yanmieonline.com | yanmieonline.com - [...] Syaisya [...]
  2. Keputusan Giveaway Yanmieonline.com | yanmieonline.com - [...] Syaisya [...]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 1 Flares ×
%d bloggers like this: