Perlawanan terakhir bola sepak kumpulan A, Malaysia vs Indonesia baru sahaja berakhir dengan Malaysia mara ke separuh akhir selaku juara kumpulan A dengan rekod tanpa kalah, setelah menewaskan Indonesia dengan jaringan tunggal oleh Syahrul Azwari Ibrahim pada minit ke 18.

Perlawanan yang sangat tegang pada separuh masa ke-2 menyebabkan ramai penonton di Malaysia yang dah rasa sakit jantung, hipertensi dan kencing manis (haha..ni status dan komen-komen kat FB lah). Jelas membayangkan betapa perlawanan tu memang tragis. Bukan senang nak menang tu.

Video Best Gol Lagenda Bola Sepak Mokhtar Dahari

Malaysia akan bertemu Myanmar selaku naib juara kumpulan B 2 hari lagi. Berikut adalah jadual perlawanan.

Malaysia vs Myanmar

19 November 2011

5 petang

Stadium Gelora Bung Karno

Siaran langsung di tv1, tv3 dan Astro Arena.

Keputusan Malaysia vs Myanmar Separuh Akhir

Teruskan tingkatkan prestasi wahai skuad harimau! You can do it!. Tahniah kerana berjaya ke peringkat separuh akhir.

 Jika anda boleh bertanya peguam apa sahaja, apa yang akan anda tanya?

Kongsi jadual perlawanan Malaysia vs Myanmar separuh akhir Sukan Sea 2011 ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.