GIVEAWAY BY DARKBATMAN.COM

0 Flares 0 Flares ×

Setelah sekian lama aku menyepikan diri dari join GA dan contest, hari ni terbukalah hati aku untuk join GA yang dianjurkan oleh darkbatman.com. Syarat mudah, aku join je lah. hehe :D

giveaway darkbatman.com

Syarat Penyertaan;

1. Hanya terbuka kepada FOLLOWER blog darkbatman.com. Kalau yang belum menjadi follower, haruslah menjadi ahli keluarga darkbatman.com. –> Done!

2. Letak banner GA di dalam entri penyertaan. –> Done!

3. Tag 2 orang kawan (blogger)

Aku nak tag:

Faiz dan Eciz

4. Like Facebook darkbatman.com.

5. Submit link di bahagian bawah komen entri ini. –> Done!

4 Comments

  1. Good luck..

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. HADIAH DARI 2 ORANG BLOGGER LELAKI KACAK - [...] tas tangan merah ni sebab aku menang sebagai top referral Giveaway by Darkbatman. Huish, rasa cam best je juga, bila …

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×
%d bloggers like this: