GA PERTAMA SI CANTIK SIEZUKA

0 Flares 0 Flares ×

Disebabkan malam ni aku teramat sangat teruja untuk blogwalking dan meninggalkan komen sana sini (sesuatu yang telah lama aku tak lakukan), jalan-jalan, terjumpalah blog si cantik siezuka ni. Berkenalan dari blog zarul umbrella.

Giveaway sicantik siezuka

Ohooo… dia ada buat GA Β lah, hadiahnya pun menarik. I like!. So ni saje je lah aku nak mencuba nasib. Ni 1st time masuk blog siezuka, so aku komen setakat first impression aku je lah ek.

Kelebihan

– Blog yang kemas dan header yang cantik. Takde widget-widget yang tak penting. Susunan blog sangat teratur.

– Dah ramai follower walaupun baru setahun berblog. Tahniah!.

Kekurangan

Ish…tak tahulah aku apa kekurangan blog ni. Aku tengok cantik je blog ni. Serius ni, aku jeles. Huhu….

Ok, aku nak tag Faiz dan Puanbee. Klik banner SINIΒ untuk join.

P/s: Ni entry pertama yang aku hasilkan menggunakan tab. Gambar akan di insert kemudian eh. Masih janggal lagi menggunakan benda baru ni.

Update terkini: Gambar dah dimasukkan setelah aku dapat online dengan bebasnya menggunakan laptop dan streamyx. Β πŸ˜€

18 Comments

  1. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! πŸ˜€

    Reply
  2. blog ini juga canti kok…^^
    salam kenal
    Jus Kulit Manggis Entri terkini..Obat Kanker Usus HerbalMy Profile

    Reply
  3. mana dpt nama unik tu? jepun mari ya heee

    Reply
  4. wahh…akak lagi advance dh pkai tab..haha..hebat..xleh nk keja dh..yang tang pkai domain sndri tu baru nk keja..tp akak dh jauh dh..haha…neway gudluck ye akak..harap2 menang..akak tag saya ke orang lain..huhu..konfius..huhu..

    Reply
  5. ok akak..hehe..nanti saya join ye akak..hehe..terima kasih akak sebab tag sy..neway nk bg tau akak je nie..anti virus laptop sy detect blog aku nie ade virus malware..kt plugin..

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×
%d bloggers like this: