GA PERTAMA SI CANTIK SIEZUKA

0 Flares 0 Flares ×

Disebabkan malam ni aku teramat sangat teruja untuk blogwalking dan meninggalkan komen sana sini (sesuatu yang telah lama aku tak lakukan), jalan-jalan, terjumpalah blog si cantik siezuka ni. Berkenalan dari blog zarul umbrella.

A1111 GA PERTAMA SI CANTIK SIEZUKA

Ohooo… dia ada buat GA  lah, hadiahnya pun menarik. I like!. So ni saje je lah aku nak mencuba nasib. Ni 1st time masuk blog siezuka, so aku komen setakat first impression aku je lah ek.

Kelebihan

- Blog yang kemas dan header yang cantik. Takde widget-widget yang tak penting. Susunan blog sangat teratur.

- Dah ramai follower walaupun baru setahun berblog. Tahniah!.

Kekurangan

Ish…tak tahulah aku apa kekurangan blog ni. Aku tengok cantik je blog ni. Serius ni, aku jeles. Huhu….

Ok, aku nak tag Faiz dan Puanbee. Klik banner SINI untuk join.

P/s: Ni entry pertama yang aku hasilkan menggunakan tab. Gambar akan di insert kemudian eh. Masih janggal lagi menggunakan benda baru ni.

Update terkini: Gambar dah dimasukkan setelah aku dapat online dengan bebasnya menggunakan laptop dan streamyx.  :D

p5rn7vb

18 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge