GA PERTAMA SI CANTIK SIEZUKA

by syaisya on January 22, 2012

Disebabkan malam ni aku teramat sangat teruja untuk blogwalking dan meninggalkan komen sana sini (sesuatu yang telah lama aku tak lakukan), jalan-jalan, terjumpalah blog si cantik siezuka ni. Berkenalan dari blog zarul umbrella.

Giveaway sicantik siezuka

Ohooo… dia ada buat GA  lah, hadiahnya pun menarik. I like!. So ni saje je lah aku nak mencuba nasib. Ni 1st time masuk blog siezuka, so aku komen setakat first impression aku je lah ek.

Kelebihan

- Blog yang kemas dan header yang cantik. Takde widget-widget yang tak penting. Susunan blog sangat teratur.

- Dah ramai follower walaupun baru setahun berblog. Tahniah!.

Kekurangan

Ish…tak tahulah aku apa kekurangan blog ni. Aku tengok cantik je blog ni. Serius ni, aku jeles. Huhu….

Ok, aku nak tag Faiz dan Puanbee. Klik banner SINI untuk join.

P/s: Ni entry pertama yang aku hasilkan menggunakan tab. Gambar akan di insert kemudian eh. Masih janggal lagi menggunakan benda baru ni.

Update terkini: Gambar dah dimasukkan setelah aku dapat online dengan bebasnya menggunakan laptop dan streamyx.  :D

{ 18 comments… read them below or add one }

Emmet January 22, 2012 at 4:08 pm

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Reply

syaisya February 1, 2012 at 2:11 am

ehe..blog ni biasa je kot. Jom join GA ni sama-sama.
syaisya Entri terkini..PENGALAMAN KENA DENDA DI SEKOLAH My Profile

Reply

Mama Murai January 22, 2012 at 10:42 pm

Biasalah tu sya, benda baru kena godek lama-lama sikit. Kalau tak banyak benda yang tak diexplore… sat lagi saya gerak tengok blog si cantik siezuka.
Mama Murai Entri terkini..orang melayu, jangan ngada-ngada kahwin dan beranak-pinak tahun ini sebab taksub dengan tahun nagaMy Profile

Reply

syaisya February 1, 2012 at 2:12 am

join sekali mama GA ni. mana tau rezeki. Haah tu ler, benda baru banyak yang tahu lagi functionnya. huhu
syaisya Entri terkini..BOLEH BELI APA DENGAN BAUCAR BUKU RM200?. BELI NOVEL BOLEH TAK?My Profile

Reply

ohcikgu January 23, 2012 at 7:24 pm
Jus Kulit Manggis January 26, 2012 at 11:20 am

blog ini juga canti kok…^^
salam kenal
Jus Kulit Manggis Entri terkini..Obat Kanker Usus HerbalMy Profile

Reply

suri January 26, 2012 at 2:08 pm

mana dpt nama unik tu? jepun mari ya heee

Reply

syaisya January 29, 2012 at 2:12 pm

Dia suka nama Siezuka..tengok Doraemon kot :D syaisya Entri terkini..GAMBAR NIKAH ALLY ISKANDAR DAN FARAH LEE 20 JANUARI 2012My Profile

Reply

Nurul January 30, 2012 at 1:22 pm

Hehehe masa kecik2 dulu sampai sekarang suke tgk doraemon.. Pastu kebetulan mak sdara suka panggil nurul siezuka.. ;) Nurul Entri terkini..GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKAMy Profile

Reply

Cikgu Hairul January 27, 2012 at 10:57 am

Owhh.. guna tab. Patutla ada typing error. Menulis menggunakan dua jari..
Cikgu Hairul Entri terkini..Bahagia Hingga Ke Akhir UsiaMy Profile

Reply

syaisya January 29, 2012 at 2:14 pm

haha..tulah..touch screen pula tu. very sensitif. nak copy paste gambar dengan link pun tak reti lagi. hehe… semua typing error dah dibetulkan. :D syaisya Entri terkini..DUGAAN WAKTU TENGAH MALAM. NASIB BAIK ADA ALAT BANTUAN KECEMASAN My Profile

Reply

Faiz January 29, 2012 at 4:51 pm

wahh…akak lagi advance dh pkai tab..haha..hebat..xleh nk keja dh..yang tang pkai domain sndri tu baru nk keja..tp akak dh jauh dh..haha…neway gudluck ye akak..harap2 menang..akak tag saya ke orang lain..huhu..konfius..huhu..

Reply

syaisya January 29, 2012 at 5:12 pm

Akak tag awak lah. Hanya awak sorang je Faiz akak..cewah! Haha… join ler, kot ada rezeki, klu menang, bagi lah akak hadiah tu. Hehe :D syaisya Entri terkini..BENARKAH MANDI PADA WAKTU MALAM TAK ELOK (MEMUDARATKAN KESIHATAN)?My Profile

Reply

Faiz January 29, 2012 at 5:20 pm

ok akak..hehe..nanti saya join ye akak..hehe..terima kasih akak sebab tag sy..neway nk bg tau akak je nie..anti virus laptop sy detect blog aku nie ade virus malware..kt plugin..

Reply

syaisya January 29, 2012 at 6:33 pm

Hah, yeke. Alamak. Plugin apa tu ek. Camne nak tau. Huhu…

Reply

Faiz January 30, 2012 at 9:05 pm

dah ok kot akak..hehe..xdetect dh..lau x susah sy nk msuk blog aku..asyik nk kne ignore je virus tu..huhu..
Faiz Entri terkini..Hukum Menyertai Peraduan Teka BolaMy Profile

Reply

syaisya February 1, 2012 at 2:13 am

Oh, tak sangka boleh OK. Alhamdulillah. Akak delete script apesal.
syaisya Entri terkini..PENGALAMAN KENA DENDA DI SEKOLAH My Profile

Reply

Nurul January 30, 2012 at 1:20 pm

thanks join & Good luck kak.. ;) Nurul Entri terkini..GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKAMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: