Sejak tahun baru ni, aku agak slow sikit dalam menyertai mana-mana contest yang dianjurkan oleh blogger-blogger. Tak tahu lah kenapa. Belum berada dalam zon join contest lagi kot. Hehe…

Rasanya ni contest pertama kot yang aku join. Sebenarnya dah ada beberapa entri contest duduk dalam draft, tapi belum sempurna lagi entri-entri tu. Sejak awal tahun lagi aku ni sedikit jiwa kacau kot, hilang rythm sikit untuk blogging.

Hari ni tiba-tiba rasa malas nak tangguh penyertaan contest. Memandangkan penganjur minta buat entri ringkas je untuk mendaftar sebelum dibenarkan menyertai contest ni, so inilah yang aku nak mendaftar ni.

Hadiah dia menarik. Tu yang aku tertarik. Kalau dulu aku ke Penang atas urusan kerja, sekadar mengikut arahan boss, tapi rasa tak nikmat langsung sebab pergi sorang-sorang. So, kalau dapat hadiah menginap di hotel  ni, best juga kan. 😀

Hadiah

1. Menginap 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview)Voucher Valid sehingga 9/5/2012)

2.Makan malam untuk 2 orang di www.enakkl.com.(berharga rm 200)

3. 3 keping Cloth Diaper berharga rm150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia.

Tarikh tutup pendaftaran pada 1 februari 2012. Nak join, join cepat!. Kontest ini di anjurkan oleh Blog www. azmanisma.com

error: Content is protected !!