BLOGLIST PUTERI KASIH

by syaisya on February 21, 2012

bloglist puteri kasih

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH

Oh, I like this segmen. Very simple. Terbaiklah Puteri Kasih. :D

 

Faedah join bloglist Puteri Kasih

1) Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe

2) Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.

3) Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)

4) Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)

p/s: Fuhh..Nasib baik sempat join. :D

Tarikh tutup : 21/2/2012. Nak join?. Klik SINI.

{ 5 comments… read them below or add one }

puteri kasih February 21, 2012 at 10:01 pm

terima kasih sudi join…salam kenal dari puteri…theme kita samalah :) puteri kasih Entri terkini..Bloglist : Sahabat Puteri KasihMy Profile

Reply

syaisya February 22, 2012 at 12:42 am

haah sama. Sya pun perasan juga tadi :D Best kan, theme ni.
syaisya Entri terkini..WORDLESS WEDNESDAY #6: NAK DAPAT PhD (DOKTOR FALSAFAH)My Profile

Reply

Mama Murai February 21, 2012 at 11:22 pm

rajinnya dia ikut contest :) teruskan usaha sya, kalau rajin blog ini pasti akan maju ke hadapan. Insya Allah.
Mama Murai Entri terkini..mengatasi masalah keputihanMy Profile

Reply

syaisya February 22, 2012 at 12:44 am

Ni segmen je, MM. Hehe…terjumpa masa blogwalking tadi. Segmen simple Sya join lah.

Amin. Doakanlah eh blog Sya ni maju. Sya naikkan blog ni slowly je.
syaisya Entri terkini..HARGA & TEMPAT BELI TIKET MALAYSIA VS JEPUN KELAYAKAN OLIMPIK 2012My Profile

Reply

madammondoq February 22, 2012 at 11:13 am

eh.. dah lambat dah nak join… huhu…
madammondoq Entri terkini..DG Smart Plan and my Android PhoneMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: