BLOGLIST PUTERI KASIH

by syaisya on February 21, 2012

bloglist%2520puteri%2520kasih BLOGLIST PUTERI KASIH

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH

Oh, I like this segmen. Very simple. Terbaiklah Puteri Kasih. icon biggrin BLOGLIST PUTERI KASIH

 

Faedah join bloglist Puteri Kasih

1) Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe

2) Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.

3) Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)

4) Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)

p/s: Fuhh..Nasib baik sempat join. icon biggrin BLOGLIST PUTERI KASIH

Tarikh tutup : 21/2/2012. Nak join?. Klik SINI.

{ 5 comments… read them below or add one }

puteri kasih February 21, 2012 at 10:01 pm

terima kasih sudi join…salam kenal dari puteri…theme kita samalah :)
puteri kasih Entri terkini..Bloglist : Sahabat Puteri KasihMy Profile

Reply

syaisya February 22, 2012 at 12:42 am

haah sama. Sya pun perasan juga tadi :D Best kan, theme ni.
syaisya Entri terkini..WORDLESS WEDNESDAY #6: NAK DAPAT PhD (DOKTOR FALSAFAH)My Profile

Reply

Mama Murai February 21, 2012 at 11:22 pm

rajinnya dia ikut contest :) teruskan usaha sya, kalau rajin blog ini pasti akan maju ke hadapan. Insya Allah.
Mama Murai Entri terkini..mengatasi masalah keputihanMy Profile

Reply

syaisya February 22, 2012 at 12:44 am

Ni segmen je, MM. Hehe…terjumpa masa blogwalking tadi. Segmen simple Sya join lah.

Amin. Doakanlah eh blog Sya ni maju. Sya naikkan blog ni slowly je.
syaisya Entri terkini..HARGA & TEMPAT BELI TIKET MALAYSIA VS JEPUN KELAYAKAN OLIMPIK 2012My Profile

Reply

madammondoq February 22, 2012 at 11:13 am

eh.. dah lambat dah nak join… huhu…
madammondoq Entri terkini..DG Smart Plan and my Android PhoneMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: