gambar ekin mawi mengandung

gambar ekin mawi ketika mengandung

Nora’Asikin Rahmat, atau lebih dikenali sebagai Ekin, isteri kepada Mawi (Asmawi Ani) selamat melahirkan seorang bayi perempuan seberat 2.8 kilogram jam 4 pagi tadi.

Bayi sulung buat pasangan artis itu selamat dilahirkan secara normal di Hospital Pakar An-Nur Hasanah, Bangi, dan masih lagi belum diberikan nama.Ekin diberikan suntikan ubat pelali kerana mempunyai komplikasi sewaktu dalam proses untuk bersalin.

Samsung Galaxy S II, Mountain Dew Skateboards and RM300 Cash untuk dimenangi. Nak mencuba nasib, klik je. Mana tahu ada rezeki anda, kan. 

“Alhamdulillah, akhirnya pasangan itu mendapat anak perempuan. Ekin telah dimasukkan ke hospital pada pukul 7.30 malam semalam (Isnin).

Buat sementara waktu ini, Mawi dan Ekin  enggan mendedahkan bayi mereka memandangkan mahu memberikan ruang untuk Ekin berehat sepenuh masa. So, bila Mawi dan Ekin dah exposed gambar anak perempuan mereka ni nanti,  aku akan upload di entri ni. InsyaAllah. Sabar ya. Mesti comel anak mereka ni kan. Ikut muka Ekin ke tak ni ek?.

Jom main game ni. 

Sebuah majlis kesyukuran untuk menyambut orang baru itu bakal diadakan dalam masa terdekat ini.

Mawi dan Ekin bernikah pada 21 Disember 2008 dan Ekin pernah keguguran sebanyak dua kali sepanjang tiga tahun lepas.

>> NAMA ANAK MAWI DAN EKIN <<

Update terkini (1 Mar 2012): Gambar anak Mawi dan Ekin untuk tatapan umum: 😀

gambar anak mawi ekin cahaya malaika nama dia

Gambar anak Mawi dan Ekin. Cahaya Malaika nama dia

Hadiah menarik untuk anda yang memiliki Samsung Galaxy Y 

Sumber: Mynewshub. Kredit gambar Cahaya Malaika: Cthoney

Kongsi berita gembira Mawi dan Ekin dapat anak perempuan ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!