GAMBAR PERKAHWINAN ANA RAFFALI DAN AZNAIM

GAMBAR PERKAHWINAN ANA RAFFALI DAN AZNAIM
6 Flares 6 Flares ×
gambar ana raffali nikah

Ana Raffali sewaktu majlis akad nikah

2 hari lepas Lisa Surihani berkahwin, dah selamat jadi isteri Yusri. Hari ni, Ana Raffali telah sah bergelar isteri kepada Ahmad Aznaim Abdullah dengan sekali lafaz sahaja kira-kira jam 11.50 pagi tadi. Majlis pernikahan Ana Raffali dan Aznaim telah diadakan di Masjid Al-Hidayah, Gombak dan akad nikah dilakukan oleh ayah Ana Rafali sendiri.

Apakah yang terjadi pada Teddy Bear yang comel ini?

gambar kahwin Ana Raffali

Ana Raffali kelihatan cantik dan manis kan?. Pihak lelaki menghantar 7 dulang hantaran (sirih junjung, coklat, telekung, minyak wangi, manisan, gelang tangan perak, wang hantaran sebanyak RM11,412) dan menerima 9 dulang berupa bunga rampai, buah, kek, dompet, kamera, iPad, jam tangan dan minyak wangi, sebentuk cincin & sirih junjung.

Tahukah anda tentang WWF Malaysia dan Earth Hour?. Klik untuk mengetahuinya

Suami Ana Raffali, Ahmad Aznizam Abdullah

Majlis resepsi perkahwinan Ana Rafali dan Ahmad Aznaim akan berlangsung hari ini jugak. Tahniah dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat untuk Ana dan suaminya, Aznaim.

Ana Raffali dan Aznaim suami

Comel jer senyuman Naim

Promosi tiket penerbangan MAS.

gambar perkahwinan ana raffali dan aznaim

Gambar kahwin Ana Raffali dan Naim

gambar kek kahwin ana raffali

Peluang buat duit sambil bertwitter dan berfacebook.

Gambar majlis perkahwinan Ana Raffali akan diupload kemudian selepas majlis resepsi berlangsung.

>> KAD KAHWIN ANA RAFFALI <<

>> GAMBAR HANTARAN ANA RAFFALI <<

>> GAMBAR MAJLIS RESEPSI ANA RAFALI <<

Sumber gambar: Twiter Takie Kamil, RotikayaOh Bulan dan eszhan studio

Kongsi gambar perkahwinan Ana Raffali ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

5 Comments

  1. alamak, kek lagi dahsyat dr majlis. knp 7 kamera, knp x minta 7 cincin, 7 jam.

    Reply
  2. duit mas kahwin tu duit pinjam jer. malam bagi balik hahaha

    Reply
  3. tunggulah, sebulan dua lg…jd tong drum mcm kakak dia

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. GAMBAR GUBAHAN HANTARAN ANA RAFFALI DAN AZNAIM | syaisya.com - [...] >> GAMBAR MAJLIS PERNIKAHAN ANA RAFFALI DAN AZNAIM << [...]
  2. GAMBAR MAJLIS RESEPSI ANA RAFFALI DAN AZNAIM ABDULLAH | syaisya.com - [...] >> GAMBAR PERNIKAHAN ANA RAFFALI << [...]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

6 Flares Twitter 0 Facebook 6 Google+ 0 6 Flares ×
%d bloggers like this: