Notice: Trying to get property of non-object in /home/eertoado/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

peraduan-saya-nak-hosting-percuma-pengendali-blog

Kali ni aku nak mencuba nasib pula untuk mendapatkan hosting percuma dari Pengendali Blog. Kebetulan, bulan depan, aku dah kena renew domain dan juga hosting blog ni. Jadi, memang sesuai sangatlah untuk aku join Peraduan Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog ini.

Mudah-mudahan ada rezeki aku, dapatlah aku hosting percuma selama 2 tahun yang mempunyai spesifikasi seperti berikut dari Malaysia Web Hosting:

  • 1 GB space
  • 20 GB bandwidth
  • 5 addon domains
  • Unlimited MySQL databases
  • Unlimited Email accounts
  • Unlimited FTP accounts
  • dan banyak lagiā€¦

Kepada rakan-rakan yang lain yang nak hosting percuma jom lah join contest ni. Hosting percuma selama dua tahun RM200, tak nak ke?.