Sebelum ni aku kata hari ni nak buat 2 entri contest. Sekali je terjah blog Denaihati.com, eh ada pula contest ringkas. So, apa lagi, tanpa berlengah, laju je aku buat entri ni.

Ni dia 5 entri terbaik denaihati.com yang berada top 10 di enjin pencarian google search malaysia (google.com.my).

1. Keyword “blogger popular” . Result carian  566,000,000. Denaihati berada di tangga ke-4. Entri Blogger popular tak pandang newbie. Betul tak? 

2. Keyword “semak saman trafik” . Result carian  97,900. Denaihati berada di tangga ke-4. Entri Semak saman trafik online dan SMS.

3. Keyword “pru 13” . Result carian  1,970,000. Denaihati berada di tangga ke-3. Entri Pilihan raya umum ke 13 (PRU 13)

4. Keyword “honda insight” . Result carian  9,140,000. Denaihati berada di tangga ke- 6 untuk entri Honda Insight edisi baru lebih hebat dan tangga ke-9 untuk entri Honda Insight test drive 1. Aku jumpa 2 entri denaihati yang jadi top 10 untuk keyword ni. 😀

5. Keyword “amalina che bakri” . Result carian  442,000. Denaihati berada di tangga ke- 7. Entri Amalina Che Bakri Apalah kecoh sangat.

Hasil carian ini adalah pada 30 Mac 2012 sekitar jam 2-3 petang waktu Malaysia.

Akademi Denaihati akan menganjurkanSeminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

p/s: Fuhh.. hari ni aku dah join 3 contest. Ada 1 lagi ni tak siap lagi. Sebelum balik kampung nak siapkan semua. 😀