Debaran menanti keputusan perlawanan akhir hoki Malaysia vs Ireland kini sedang berlangsung di Dublin. Perlawanan ini penting bagi menentukan sama ada Malaysia layak atau tidak untuk menyertai Olimpik 2012. Laluan Malaysia menjadi sukar selepas kekalahan dengan Korea Selatan, kelmarin.

Keputusan terkini Malaysia vs Ireland hoki kelayakan Olimpik 2012 ialah:

Malaysia 1 – 1 Ireland   

(Full time)

Separuh masa kedua sedang berlangsung. Sama-sama kita nantikan keputusannya. Setakat ni, tiada live streaming percuma untuk perlawanan ni. Yang ada cuma live score je.

Perlawanan tamat. Akhirnya, Malaysia seri 1-1 dengan pasukan Ireland. Huhu… Kedua-dua gol dijaringkan pada separuh masa ke-2. Masa tengok Malaysia leading tu dah happy dah, tapi sayangnya tak kekal lama. 🙁

Kedudukan akhir pasukan hoki Malaysia setelah semua perlawanan tamat:

carta kedudukan terkini hoki malaysia kelayakan olimpik 2012 dublin

Malaysia berada di tangga ke-3. Tak dapat menyertai Olimpik 2012. 🙁

Keputusan penuh perlawanan akhir hoki Pra-Olimpik 2012 di Dublin:

keputusan penuh perlawanan hoki olimpik dublin 2012 17 mac

keputusan penuh perlawanan akhir hoki olimpik dublin 17 mac 2012

Kongsi keputusan terkini Malaysia vs Ireland hoki kelayakan olimpik 2012 di Dublin ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!