KEPUTUSAN MALAYSIA VS SYRIA KELAYAKAN OLIMPIK 14 MAC 2012

by syaisya on March 14, 2012

Hari ni perlawanan terakhir untuk skuad bola sepak Malaysia dalam kelayakan Olimpik 2012. Keputusan Malaysia vs Syria yang bermula jam 7 malam tadi berakhir dengan:

Malaysia 0 – 3 Syria.

Huhu…sedihnya icon sad KEPUTUSAN MALAYSIA VS SYRIA KELAYAKAN OLIMPIK 14 MAC 2012 . Rasanya ramai yang tak tengok perlawanan ni tadi. Mungkin sebab ia berlangsung pada waktu maghrib atau mungkin juga sebab peminat semua dah malas nak tengok setelah kecewa dikalahkan Jepun hari tu.

p/s: Ada sesiapa yang tengok perlawanan tadi?. Aku tak dapat tengok sebab tiada siaran langsung di tv1. Ingat nak tengok kejap kat kafe, tapi kafe pun tak buka siaran langsung perlawanan ni. icon sad KEPUTUSAN MALAYSIA VS SYRIA KELAYAKAN OLIMPIK 14 MAC 2012 Tahu keputusan ni pun dari berita di tv1.

p/s/s: Sekarang harapan pada pasukan hoki pula. Malam tadi mereka dah kalahkan Ukraine 5-1. Harap mereka dapat kekalkan prestasi dan seterusnya layak menyertai Olimpik 2012.

Kongsi Keputusan Malaysia vs Syria ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

{ 6 comments… read them below or add one }

zool March 14, 2012 at 9:11 pm

Memang sedih betul.. tak mampu juga dpt 1 mata..

pasal hoki tu.. belum cerah lagi tau.. nak kena lawan Korea Selatan dulu sebab tempat hanya ada satu je..
zool Entri terkini..Keputusan perlawanan akhir kelayakan Olimpik 14.3.2012 – Malaysia vs SyriaMy Profile

Reply

syaisya March 14, 2012 at 9:25 pm

Tapi performance mereka memang bagus lah setakat ni. Harap mereka boleh terus mara.
syaisya Entri terkini..CONTEST TEKA ANGKA SHAKIDDO.COMMy Profile

Reply

titan March 15, 2012 at 10:58 am

ada ulangan kat tv1. dalam kul 9 masa tu..
titan Entri terkini..Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

Reply

Jebeng Otai™ March 15, 2012 at 12:51 pm

sedihnya…xperla,berusaha lagi.. :)

Reply

akubaik9890 March 15, 2012 at 5:24 pm

ala…kalah la plak
akubaik9890 Entri terkini..Penyakit Was Was, Gejala penyakit Was Was dan Cara mengubatinya.My Profile

Reply

semut March 17, 2012 at 1:20 am

malaysia dh cuba sedaya upaya.. kena tingkatkan lagi usaha..
semut Entri terkini..7 Jenis Ulat Bulu Paling BeracunMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: