KEPUTUSAN MALAYSIA VS SYRIA KELAYAKAN OLIMPIK 14 MAC 2012

1 Flares 1 Flares ×

Hari ni perlawanan terakhir untuk skuad bola sepak Malaysia dalam kelayakan Olimpik 2012. Keputusan Malaysia vs Syria yang bermula jam 7 malam tadi berakhir dengan:

Malaysia 0 – 3 Syria.

Huhu…sedihnya :( . Rasanya ramai yang tak tengok perlawanan ni tadi. Mungkin sebab ia berlangsung pada waktu maghrib atau mungkin juga sebab peminat semua dah malas nak tengok setelah kecewa dikalahkan Jepun hari tu.

p/s: Ada sesiapa yang tengok perlawanan tadi?. Aku tak dapat tengok sebab tiada siaran langsung di tv1. Ingat nak tengok kejap kat kafe, tapi kafe pun tak buka siaran langsung perlawanan ni. :( Tahu keputusan ni pun dari berita di tv1.

p/s/s: Sekarang harapan pada pasukan hoki pula. Malam tadi mereka dah kalahkan Ukraine 5-1. Harap mereka dapat kekalkan prestasi dan seterusnya layak menyertai Olimpik 2012.

Kongsi Keputusan Malaysia vs Syria ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

6 Comments

  1. sedihnya…xperla,berusaha lagi.. :)

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. KEPUTUSAN HOKI MALAYSIA VS KOREA KELAYAKAN OLIMPIK 15 MAC 2012 | syaisya.com - [...] aku suruh cari maklumat. Dah agak lama aku tak buat entri sukan di blog ni kecuali entri tentang perlawanan …

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 1 Flares ×
%d bloggers like this: