my pinky moments contest by eyriqazz

Hari ni aku nak siapkan 2 entri contest, sebab dua-dua contest ni tamat serentak, 31 Mac 2012. So ni entri contest yang pertama untuk hari ni. My Pinky Moments.

Dah lama dapat undangan dari bro Eyriqazz untuk join contest ni, tapi aku kebuntuan nak hantar gambar apa. Lagi pun aku kalau dengar je contest gambar, ala-ala laju je aku angkat kaki. Hehe…

Tapi, dek kerana penganjur sendiri yang jemput, aku rasa macam tak best pula kalau tak join. Lagi pun cikgu Iman ni baik je orangnya. Blogger yang peramah. Hehe… 😀

Disebabkan aku pening kepala tak tahu nak pilih gambar yang mana 1, banyak sangat koleksi si cilik ni punya pinky moments, tu yang lambat aku join contest ni. Seriously, aku tak boleh nak decide, gambar mana yang nak dipertandingkan. Gambar si cilik ni berdating dengan baju pink pun ada. Hehe 😀

Last-last, 2 gambar ni lah yang aku pilih. Ingat nak letak dialog, tapi last-last, aku berpendapat biarlah gambar sahaja yang berbicara. A picture tells thousand of words. Tak gitu?.

Gambar pertama bertemakan “I’m Bionic Girl”  😛

Gambar kedua bertemakan “Bakat Terpendam”  😀

p/s: Budak perempuan dan budak lelaki yang berbaju pink dalam gambar-gambar di atas ni sebaya, baru setahun lebih. Beza umur mereka cuma seminggu sahaja 😀

“Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com, Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com

Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com

error: Content is protected !!