SEMINAR WORDPRESS AKADEMI DENAIHATI

by syaisya on March 15, 2012

Denaihati, Hidup Untuk Memberi kini memperkenalkan Akademi Denaihati yang menyediakan pelbagai kursus, seminar dan latihan untuk mereka yang ingin menjadikan blogging sebagai kerjaya. Untuk itu, pihak Akedemi Denaihati telah memperkenalkan Seminar WordPress.

Maklumat terperinci Seminar WordPress: 

SEMINAR WORDPRESS AKADEMI DENAIHATI
TEMPAT Hotel Singgahsana, Petaling Jaya
TARIKH 14 – 15 April 2012
MASA 9 Pagi – 6 Petang
YURAN RM 250 (Mendaftar sebelum 5 April 2012)
RM 350 (Mendaftar 6 April – 12 April 2012)

 

Faedah kepada peserta

  • Mempelajari teknik asas pemasangan wordpress untuk membina blog bermutu
  • Dapat memahami cara pengendalian blog wordpress dengan lebih efisien
  • Mengetahui cara integrasi blog dengan sosial media
  • Percuma sebuah domain dan hosting selama setahun
  • Percuma sebuah eBook “Blogging For Beginners”
  • Dapat menyertai Hi Tea Sepetang Bersama Blogger yang dianjurkan oleh Denaihati
  • Mendapat customer support selama setahun pada waktu dan tarikh yang akan dinyatakan
  • Boleh menyertai komuniti blogger di bawah kelolaan Denaihati Network Sdn Bhd
  • Keahlian percuma Akademi Denaihati dan akan mendapat diskaun untuk kursus dan seminar yang akan diadakan akan datang.
Objektif 

Memberikan pendedahan tentang WordPress kepada:

  • sesiapa sahaja yang belum mengenali apa itu blogging
  • yang sudah mempunyai blog
  • blogger yang ingin berhijrah ke WordPress
  • blogger yang sudah mempunyai blog WordPress dan ingin mendalaminya.

Cara Untuk Mendaftar & Cara Pembayaran

1. Buat pembayaran ke akaun CIMB – 12360003070058 (Ultimate Brilliant Services and Trading)

2. Setelah pembayaran dibuat, emailkan kepada akademi@denaihati.com butiran berikut:

  • Nama
  • No Telefon
  • Email
  • Bukti pembayaran
  • 3 Nama pilihan domain
Bagaimana nak ke Hotel Singgahsana?
  1. Kereta (RM 4 sahaja per entry untuk parking)
  2. Menggunakan LRT dan berhenti di Stesen Taman Jaya, kemudian jalan kaki ke Hotel Singgahsana (5 minit sahaja perjalanan).

Peta Hotel Singgahsana:


View Larger Map

Anda semua dijemput untuk ke Seminar WordPress ini. Pasti banyak ilmu dan tip blogging yang akan diperolehi nanti. :D

Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan, layari Denaihati.com.

{ 4 comments… read them below or add one }

Affan Ruslan March 16, 2012 at 1:25 am

Wah, join kah? Kalau ada kat Malaysia best gak join ni
Affan Ruslan Entri terkini..Tips Mencari Mood Di Pagi HariMy Profile

Reply

Juan March 16, 2012 at 1:46 am

jom join
Juan Entri terkini..Lelaki Kacak Dengan Buah TembikainyaMy Profile

Reply

titan March 16, 2012 at 2:53 am

tarikh tu aku handle program tempat lain plak. aduh..
titan Entri terkini..Tak perlu tunggu sampai pandai.My Profile

Reply

Lawrence Vision March 16, 2012 at 2:11 pm

Menarik, boleh join ni, sayang sebab jauh kat utara ni hehe
Lawrence Vision Entri terkini..Forget about the people in your pastMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: