019 - 776 3820

Wang tunai RM5000 untuk blogger. Haaa..jangan tak percaya. Memang ada orang yang nak bagi wang tunai RM5000 ni kepada rakan-rakan blogger. Siapakah yang murah hati tu?. Orangnya blogger juga, bernama Aya, empunya BloggerWanita.com.

Macam mana nak dapat RM5000 ni?.

Senang sahaja. Mula-mula perlu berdaftar dengan membuat 1 entri bertajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Dah siap, tinggalkan permalink entri di SINI. Program ni sebenarnya terbuka kepada 100 blogger terawal yang mendaftar. Jadi, mendaftar lah cepat-cepat. Kalau terpilih, akan menerima 1 email daripada penganjur  dan disenaraikan dalam 1 post khas.

3 servis pakej broadband pada harga RM59.

100 blogger yang terpilih ni pula akan bersaing untuk menjadi Top 10 Referrral ke blog bloggerwanita.com mengikut pengiraan Google Analytic. Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05.

Bayaran wang tunai akan dibayar pada 1hb hingga 7hb setiap bulan ke akaun secara online.

Nak tahu maklumat lebih lanjut boleh tentang program ni, layari blog bloggerwanita.com.  

Oh, ada lagi satu. Aya membuka peluang juga kepada rakan blogger yang nak jadi penaja untuk program ni. Yang berminat nak jadi penaja boleh hubungi Aya di Laman Hubungi. Lebih ramai penaja, lebih meriah lagi program ini dan lebih banyak fasa program RM5000 ini.

Peluang untuk jadi kawan kepada Miss Malaysia

p/s: Jom buat entri Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger ni. Peluang yang ada perlu direbut. :D. Hehe…aku memang pantang nampak contest, projek atau program yang blogger anjurkan. Laju je aku join. 😀 Seronok lah support contest dan projek rakan-rakan blogger. Aku pernah buat contest sekali, tahu dah apa rasanya kalau buat contest tapi takde orang nak join. Tapi last-last minit ramai yang join sampai nak update nama senarai peserta pun rasa letih. Haha… 😀

Mamamurai dan Denaihati juga ada membuat program insentif wang tunai kepada top referral. Jom terjah blog Mamamurai dan Denaihati. Banyak entri-entri menarik di sana.