mega giveaway pen merah

mega giveaway pen merah

Kali ni aku nak join mega give away yang dianjurkan oleh pen merah pula. Hehe..sekarang ni mood aku nak buat entri contest dan GA sebelum aku balik kampung. 

Jom lah join, kawan-kawan. Syarat-syaratnya mudah aje.
1) Buat entri bertajuk “MegaGiveAway by Penmerah.com” –> (Ok, dah buat ni :D)
2) Like fanpages PenMerah[dot]com –> (dah like:D )
3) Copy banner dan linkkan ke entri GA Penmerah.com –> (Done!)
4) Tag 3 orang kawan –> (mereka yang bertuah di tag seperti di bawah ini)
Ok, nak tag  Syu (Syu90), Faiz (tuudia) dan Man (sukacuka). Klik SINI je untuk join :D. Tarikh tutup dia esok, so sempat lagi untuk korang buat entri. Yang simple je pun boleh sebab GA ni memang simple.
Like FB Page syaisya.com untuk update-update terbaru.
error: Content is protected !!