Smart tak t-shirt kat atas ni?. Ni t-shirt blogging dari wootmedia. Sekarang ni wootmedia ada buat GA, nak bagi 20 helai t-shirt secara percuma kepada 20 orang blogger yang bertuah.

Disebabkan t-shirt ni smart + aku memang suka join contest dan GA ni, so aku turut mengambil bahagian. Kalau ada rezeki aku, ada lah kan. Takdelah mengharap sangat. Tapi kalau dapat, best lah. hehe.

Ok, hari ni tarikh tutup. Semalam macam nak buat entri ni. Tapi nak buat camne kan, mood aku berblogging sekarang ni memang down sangat. Blog asyik problem je, memang aku pun down lah. Huhu 🙁 Hopefully lepas ni blog stabil. Kalau tak, memang aku fed up lah.

Nak join GA ni? Klik je >> WOOTMEDIA BLOGGING SHIRTS GIVEAWAY <<

error: Content is protected !!