Gambar anak Harith Iskandar dan Dr. Jezamin.

 

gambar anak harith iskandar dan dr jezamine

Anak Harith Iskandar dan Dr. Jezamine. So cute >.<

Comel betul anak pelakon dan pelawak, Harith Iskandar dan isterinya, Dr. Jezamnine ni. Like father like son, kan?. Ternampak gambar-gambar anak Harith Iskandar, Harith dan isteri ini di Mynewshub, tu yang rasa nak simpan wajah comel ni kat dalam blog ni. 😀

Zander Xayne Iskander

Zander Xayne Iskander

Nama anak Harith Iskandar ni Zander Xayne Iskander. Dilahirkan pada 8 Mac lalu.  Aku memang suka tengok muka baby tidur. Suci je muka. Tidur dalam kesucian. Hehe 😀

Harith Iskandar dan isteri, Dr. Jezamine dan anak Zander

Harith, Dr. Jezamine dan Zander

Perkara yang pengguna patut tahu mengenai tarif elektrik 

Anak harith iskandar dan dr jezamine

Keluarga bahagia

Seronok tengok kebahagiaan yang jelas terpancar di wajah Harith dan Jezamine dalam seso fotografi bersama Sanny Khoo.  😀

11 cara untuk jimatkan petrol

p/s: Errr.. bila aku nak ada anak ni?. Huhuhu

Kongsi gambar anak Harith Iskandar dan Dr. Jezamine ini dengan rakan-rakan anda yang lain di FB dengan menekan butang share ini. Like FB page syaisya.com untuk update akan datang. 😀

error: Content is protected !!