Setelah sekian lama aku pasif dalam blogging, dah lama juga tak join contest dan GA sana sini. Beberapa hari lepas aku ada join GA lelaki kacak RM100. Contest SEO lelaki kacak aku pun nak join juga. Tapi tak tahu lah bila entri lelaki kacak aku tu nak siap. Huhu..

Dah lama tak aktif blogging ni, banyak entri yang pending. Banyak hadiah contest yang aku dapat tak buat pun lagi entri. Sian penaja. Huhu..

hotel impiana KLCC Kuala Lumpur

Hadiah GA Cik Reena Tan. Voucher Impiana KLCC Hotel Kuala Lumpur

Ok, so hari ni nak join Giveaway dari Cik Reena Tan pula.

Komen aku tentang blog Cik Reena Tan ni (syarat nak join GA ni kena bagi komen tentang blog Cik Reena Tan):

1. First impression: Blog kemas, simple, tak serabut.

2. First time masuk blog ni, aku dapati ada banyak entri menarik dalam blog ni. Bahasa yang digunakan simple. Cara penyampaian lembut. Suka baca entri pasal hati kat blog ni. Tahinah, Cik Reena Tan. Entri best lah πŸ˜€

3. Β Yang ketiga, tak tahu sebenarnya nak komen apa. Rasanya Cik Reena ni suka anjurkan contest. Bagus2! Keep it up. πŸ˜€

error: Content is protected !!