EURO datang lagi. Perlawanan EURO 2012 akan bermula 8 Jun, dimulakan dengan pasukan Poland vs Greece. Lepas ni mesti ramai lelaki kacak yang tidur awal malam, tapi lepas tu bangun semula sepertiga malam untuk tonton perlawanan bola sepak EURO 2012 ni. Lepas tu, ngantuk kat tempat kerja. Hehe.. πŸ˜€

Berikut adalah jadual perlawanan EURO 2102 peringkat kumpulan (waktu Malaysia):

JADUAL PERLAWANAN EURO 2012 PERINGKAT KUMPULAN:

Jadual Kumpulan A – EURO 2012

8 Jun – 11:55 pm : POLAND vs GREECE
9 Jun – 02:45 am : RUSSIA vs REP CZECH
13 Jun – 02:45 pm : POLAND vs RUSSIA
13 Jun – 11:55 pm : GREECE vs REP CZECH
17 Jun – 02:45 am : GREECE vs RUSSIA
17 Jun – 02:45 am : REP CZECH vs POLAND

Cuba buat macam ni masa trafik jam. Confirm hilang bosan!

Jadual Kumpulan B – EURO 2012

9 Jun – 11:55 pm : BELANDA vs DENMARK
10 Jun – 02:45 am : JERMAN vs PORTUGAL
13 Jun – 11.55 pm : DENMARK VS PORTUGAL
13 Jun – 02:45 am : BELANDA vs JERMAN
17 Jun – 02.45 am : PORTUGAL VS BELANDA
17 Jun – 02.45 am : DENMARK vs JERMAN

Cara untuk dapatkan worldwide privilages ketika travel

Jadual Kumpulan C – EURO 2012

10 Jun – 11:55 pm : SEPANYOL vs ITALI
11 Jun – 02:45 am : IRELAND vs CROATIA
14 Jun – 02:45 am : SEPANYOL vs IRELAND
14 Jun – 11:55 pm : ITALI vs CROATIA
18 Jun – 02:45 am : CROATIA vs SEPANYOL
18 Jun – 02:45 am : ITALI vs IRELAND

10 Perkara yang anda perlu lakukan sebelum travel

Jadual Kumpulan D – EURO 2012

11 Jun – 11:55 pm : PERANCIS vs ENGLAND
12 Jun – 02:45 am : UKRAINE vs SWEDEN
15 Jun – 11:55 pm : SWEDEN vs ENGLAND
16 Jun – 02:45 am : UKRAINE vs PERANCIS
20 Jun – 02:45 am : ENGLAND vs UKRAINE
20 Jun – 02:45 am : SWEDEN vs PERANCIS

Pasukan mana yang layak ke perlawanan akhir EURO 2012?.

Siapakah bakal juara EURO 2012?.

Pasukan yang mana satu pilihan anda?.Β 

p/s: Teringat dulu masa aku praktikal, kat office siap ada jadual carta perlawanan lagi tu. Huhu.. Biasalah time tu diorang bating. Siapa juara EURO kali ni?. Erm.. rasa cam nak pilih Perancis atau Sepanyo. Haha.. ada pula atau, ek! πŸ˜€

Jadual di ambil dari blogΒ Denaihati:

Kongsi jadual perlawanan EURO 2012 ini dengan rakan-rakan anda di FB dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!