eyriqazz vs denaihati

eyriqazz vs denaihati

Eyriqazz vs Denaihati Nama Contest SEO diberi,

Lebih 100 blogger keluarkan ilmu SEO yang ada dalam diri,

Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati melabuhkan tirai malam ini ,

Last-last minute ni barulah aku terkial-kial nak buat entri.

😀

Hadiah lumayan jadi rebutan peserta,

Tapi ada juga yang kata tak menang pun tak apa,

Yang penting banyak ilmu SEO boleh ditimba,

Kalah menang adat bertanding kata mereka.

😀

Banyak entri Eyriqazz vs Denaihati dibuat ikut kreativiti peserta,

Namun begitu boleh hantar link 1 entri sahaja,

Ikutlah syarat dari penganjur kalau nak turut serta,

Masukkan semua link penaja dihujung entri jangan pula dilupa.

 😀

Eyriqazz vs Denaihati aku tak tahu nak bandingkan apa,

Dah macam-macam perbandingan yang dibuat oleh para peserta,

Jika nak dibandingkan dari segi paras rupa,

Antara Eyriqazz dan Denaihati..hmmm nak pilih siapa ya?.

😀

Tak payah pening fikir nak pilih siapa,

Dua-dua pun sudah bergelar bapa,

Masing-masing ada ramai pengikut dan pembaca setia,

Memang tak salah kalau nak gelar Eyriqazz dan Denaihati ni ‘hot bapa‘.

😀

Tengah perah otak nak cari isi dan karang pantun,

Tiba-tiba kompang dipalu nyanyian dialun,

Latihan kompang untuk majlis perkawinan esok mengurangkan idea untuk berpantun,

Nak buat macam mana semangat kejiranan memang penting pun.

😀

Tiba-tiba malam ni aku blank tak tahu nak taip apa,

Cukuplah entri Eyriqazz vs Denaihati ni yang tak seberapa,

Tu lah suka sangat tangguhkan kerja,

Tak sempat nak buat entri bagus-bagus padanlah muka!.

Huhuhu…

” Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com ,  Shakiddo.com ,  ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com  Papamifz.comMksyahir.blogspot.comBoladaily.com ,

BloggerSentral.com ,  Mysuperkids.net , Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.Com, kgbalimbang.blogspot.com , Ciktom.Com, Muhasabahtrading.ComBluedianthus.Com , PanduanServisBlog.Comfaizalpj.com ,

ladfeamir.com dan Syaisya.com