Recent Posts
- PTN Johor | Contoh Soalan Exam Pegawai Tadbir Negeri Johor Gred N41
- Video Tutorial Cara Jahit BackPack
- Tutorial Cara Jahit Sling Bag untuk lelaki
- Rahsia Disebalik Ujian Psikometrik Memasuki Kerja Kerajaan
- Video Tutorial Cara Jahit Lined Tote Bag Boxy Corner
- Peperiksaan Online Pembantu Syariah LS19 Perak
- Cara Jahit Tote Bag Berzip Yang Kemas
- Tutorial Cara Mudah Jahit Boxy Pencil Box Tanpa Bias Binding
- Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19 – PTPO
- Contoh Soalan PSEE Penolong Pegawai Pendaftaran KP29 di JPN
cantik screw tu terpacak, kompon orang buat ke tu…kalau langgar mesti terbenam habis…
langgar pun tak terbenam, DH. Ada Sya snap gambar bila tayar berada di bawah, skru tu masih terjojol juga, tak terbenam langsung. Sya dengan kawan tadi masa 1st time nampak skru ni, member spontan je cakap ni orang tekan dengan tangan. Lokasi dia memang dekat tepi, tak touch jalan raya. Skru tu senget, bukan tegak. Ni skru, bukan paku.
Tapper screw #8 panjang 1″ tapi biasanya terus terbenam habis le,
sanggup die wat mcm tu..sapa lah punya angkara ni..huhu
entah lah, x tahu siapa. tadi pergi kedai sekali dengan buat balancing. tengok lebih kurang setengah inchi je skru tu. thread skru tu ada 6, 2 thread je yang termasuk dalam tayar. yang lain terjojol keluar.
ni tak sampai 1″. pendek je skru tu. dalam 1/2 inchi. ada juga terfikir dan kaji, kot bukan orang yang buat. nak sedap kan hati sendiri lah juga, tapi bila tengok skru tu tak sentuh jalan raya langsung walau dah bawa kereta jalan ke sana ke mari, masih terjojol keluar macam tu juga. ermmm… skru baru pula tu, bukan skru karat or whatsoever… 🙁 kalau paku karat yang tak sempurna sifat tu lain ceritalah… huhu