Baru ni berkesempatan tengok gambar anak Nabil Raja Lawak. Nabil kini sudah bergelar bapa :D. Alhamdulillah, tahniah kepada Nabil dan isterinya, Nazirah Ayub. Anak perempuan Nabil ini selamat dilahirkan pada pukul 8.40 pagi 25/11/2012 menerusi pembedahan Caesarean di sebuah klinik di Shah Alam, selepas isterinya mengadu kesakitan pada sekitar pukul 3 pagi Ahad.

gambar anak nabil raja lawak

gambar anak nabil raja lawak

isteri dan anak nabil raja lawak

Nabil dan isteri terkejut kerana kelahiran dijangkakan 3 minggu lagi. hehe.. samalah macam anak sedara aku, lahir 3 minggu lebih awal dari tarikh jangkaan. Huuuhhh.. rindu kat Aishah (anak sedara baru ku :D)

Like FB page syaisya.com untuk update akan datang πŸ˜€
Tekan like untuk share gambar anak nabil ini dengan rakan-rakan anda yang lain di FB.
error: Content is protected !!