gambar iPhone 5

iPhone 5

Wink wink. Dah lama tak update blog, dah lama tak blog walking, dah lama tak jenguk blog syaisya.com, dah lama tak baca blog. Wah…serba-serbi dah lama. Yang paling aku terasa, dah lama tak join contest dan dah lama tak menang contest. Dah tak join, macam mana nak menang, kan. Hehe…. Dan dah lama juga hadiah contest tak kunjung tiba di rumah. Cuma baru-baru ni hadiah yang aku menang dari Giveaway Cik Tom baru tiba di rumah. Kehadiran hadiah itu mengembalikan memori indah join dan menang contest. 😀

Sebab dah lama tak blogging, jadi aku pun tak berkesempatan nak join contest hangat iPhone 5 yang jadi gadget impian rakan-rakan blogger. Aku tahu tentang kewujudan contest ini, tapi terpaksa mengambil keputusan untuk tidak join. Walau aku rindu nak aktif kembali join contest ni. Huhu…

Ok, entri ni sebenarnya untuk support Kak Sha (waaa… dah lama juga tak bersms dengan Kak Sha). Moga Kak Sha menang. Dengan ini, secara rasminya, Sya join GA iPhone 5 gadget impian Kak Sha ni :D. Wink wink….

Siapa nak join GA ni boleh join. Tarikh tutup penyertaan 20 December 2012. Sempat lagi nak join ni. Hadiah menarik menanti anda!.

p/s: Terasa janggal buat entri. Lama betul tak buat entri. 😀 Masa vote Kak Sha ni, aku sempat vote lagi 2 blog. Blog apa, tak nak bagitahu kat sini. Ngeh3… 😛

error: Content is protected !!