Yeay, hari ni dapat makan pizza hut percuma. Sebenarnya, hari ni pizza hut ada bagi percuma personal pizza kepada 100 orang fan fb pizza hut yang terawal di setiap restoran pizza hut seluruh Malaysia dari 3 petang sampai 6 petang.

Walaupun aku bukan fan pizza hut, tapi aku dapat kupon pizza free dari kawan. Dia print out kupon tu, dan bagi pada aku, kelmarin. Baik kan, member aku ni. Hehe… Kalau tak memang aku tak tahu pun pasal ni. 🙂

Pizza hut pepperoni delight personal

Pilihan aku, pepperoni delight. Cukup lah tu makan untuk seorang. Nyum nyum!. Aku dapat nombor ke 92, masa tu aku ke pizza hut di jusco yang berdekatan jam 4 lebih. Masa tu cuba-cuba je pergi, ada rezeki adalah, kan. Alhamdulillah, rezeki. 🙂

error: Content is protected !!