Segmen datang lagi. Haha.. Biasalah aku ni kan, kalau dah lama tak update blog, bila update je mesti akan join segmen atau contest. Tapi segmen / contest yang simple-simple je lah. Kalau nak join contest SEO memang masa sekarang ni tak mengizinkan. Blog ni pun SEO dah ke laut. Huhu…

Sebenarnya, dari tahun lepas dah masukkan blog Eca ni di blogroll kat sidebar blog syaisya.com ni. Saje je letak blog Eca. Suka kot.. nak tahu update terkini blog Eca + perhubungan baik yang terjalin antara aku dan Eca ni. Hehe… 😀 Walaupun jarang berchit-chat, tapi ok lah, kira baik lah juga, kan. Seorang lagi, Kak Sha (sharidawati). Both nice blogger wanita yang aku kenali. Blogger lain pun ada juga lah. Tapi dah lama tak bertegur sapa. 😀

“Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013 kelolaan ecadwinkyasha.com“. OK, jom join, memeriahkan segmen ni. 😀

p/s: Update ringkas je. Sekarang banyak blog nak kena update + busy bertapa dalam lab nak siapkan thesis. Psssttt… sebelum tu, jom daftar jadi ahli PERCUMA Gedung Emas dan Perak Terbesar No. 1 di Malaysia di SINI. Boleh beli emas dan perak dengan harga yang murah, tanpa kos upah. Boleh jimat duit, tapi dapat emas yang cantik menawan lagi memikat qalbu! 😀

error: Content is protected !!