Top Komentator Bulanan Bloggerwanita.com

Haa… nampak gambar kat atas ni?. Of course lah nampak, kan. Hehe… 😀

Sebenarnya, bermula 1 Mac 2013, Bloggerwanita.com menawarkan ganjaran insentif wang tunai sebanyak RM50 kepada seorang Top Komentator bulanan blog ini setiap bulan untuk tahun 2013. Diulangi sekali lagi, RM 50 untuk pengkomen paling banyak setiap bulan sepanjang tahun 2013 start bulan Mac.

Kenapa Dr. Aya a.k.a. penulis blog bloggerwanita.com ni baik hati nak bagi RM 50 ni?. Sebab beliau nak bagi penghargaan buat pembaca Bloggerwanita.com selama ini yang tak henti-henti memberi komen dan pendapat di dalam blog ini sejak blog ini diwujudkan 3 tahun lalu.

So, apa lagi. Rebut peluang yang ada ini. Kalau menang setiap bulan, jadi top komentator, RM 50 x 10 bulan = RM 500 setahun. Haa…. pak cik kayo….

Dah dah… tak yah nak terkebil-kebil mata, dok fikir-fikir lagi. Klik je link ni untuk terus ke >> Bloggerwanita.com. Banyak info menarik kat situ. Dah baca tinggalkan komen. Tiap-tiap hari datang singgah blog ni dan komen, ada harapanlah nak menang. Cayok!