Ramadhan dah nak menjelma tak lama lagi. Lepas Ramadhan, Syawal pula datang. Bulan Syawal kita beraya. Bila dah namanya raya, memang banyak duit nak digunakan, kan. Duit raya, duit petrol, duit untuk kuih raya, baju raya… macam-macam lagi lah yang nak kena beli. Semuanya pun perlukan duit.

Walaupun bulan Syawal banyak duit nak digunakan, tapi sepanjang bulan Ramadhan biasanya ramai orang dapat buat duit dengan best nya. Sebab? Banyak sebenarnya produk yang boleh dijual sepanjang bulan Ramadhan. Produk-produk ni memang mendapat permintaan yang tinggi sepanjang Ramadhan.

Bagi yang pandai mengambil kesempatan atas permintaan yang tinggi ni, mesti dapat buat duit raya dengan banyaknya. Masalahnya, tak tahu nak cari supplier kan. Kalau nak menjual, tapi barang takde, tak jumpa supplier yang betul, memang lah terlepas peluang nak buat duit raya banyak-banyak.

50 supplier produk ramadhan

So, ni Sya jumpa senarai 50 orang supplier produk yang memang HOT sepanjang bulan Ramadhan. Supplier-supplier ni memang dah ditapis ketelusannya. Maksudnya, bukan supplier yang tipu, tapi supplier yang memang betul-betul serius. Nombor telefon dan website supplier semua ada disediakan. Kita just contact je suplier mana yang kita nak berurusan.

Kalau takde duit nak beli secara borong, ada supplier-supplier yang menawarkan dropship. Maksudnya, kita just promote barang, supplier yang akan poskan barang ke customer. Kita dapat komisen atas jualan yang dibuat. Untung atas angin lah senang cakap. Best kan. Inilah cara buit duit tanpa modal yang orang ramai dah dapat banyak untung sekarang ni.

Ops!. FREE ke list supplier ni?. Jawapannya, ia bukan FREE. List ni kena beli.

Ish.. berbaloi ke beli list supplier ni?

Berbebaloi atau tak, anda yang tentukan sendiri. Kalau anda rasa sayang duit nak keluarkan untuk beli list 50 orang supplier ni dan anda rasa anda boleh cari sendiri supplier-supplier ni, dipersilakan. Boleh lah mula buat carian sendiri. Tengok berapa banyak supplier yang anda boleh dapat dan berapa lama masa yang anda gunakan untuk search satu-satu supplier.

Kalau tak dapat nak cari, senarai 50 supplier ni dapat membantu menjimatkan masa dan tenaga anda. Malah, 50 orang supplier ini memang telah ditapis ketelusannya. Anda hanya perlu pilih supplier dan contact mereka untuk mendapatkan produk mereka. Jauh lebih mudah, kan. Daripada buang masa cari supplier, baik gunakan masa yang ada untuk promosikan dan jual produk-produk tu. Ramadhan cuma ada 30 hari je. Tempoh masa yang sangat singkat sebenarnya.

Oh ya. Sebelum Sya terlupa, selain dari mendapat 50 senarai supplier produk hot Ramadhan ni, anda akan dapat 3 BONUS ni :

BONUS #1 : TEKNIK PEMASARAN FORUM 

  • Senarai forum yang mempunyai bilangan pelawat yang ramai (trafik tinggi) yang boleh anda iklankan dan ramai ingin membelinya.
  • 3 tempat pengiklanan yang dibenarkan di Forum. Teknik ini biasanya digunakan dan ianya hasilkan pendapatan sangat lumayan.
  • Bagaimana anda boleh hasilkan deskripsi jualan yang berpengaruh dan membuatkan bakal pembeli anda berasa RUGI jika tidak membelinya dari anda!. Ayat-ayat jualan ni penting supaya orang teruja untuk beli produk yang anda jual.
  • Penerangan adalah melalui video secara STEP BY STEP dan ianya mudah untuk anda fahami. Kalau baca je mungkin susah nak faham dan mengambil masa. So, dengan adanya video ni, cara nak buat promosi ditunjukkan step by step. Senang nak follow. Tak perlu susah-susah baca.

 

BONUS #2 : TEKNIK PEMASARAN LAMAN WEB IKLAN PERCUMA

  • CASE STUDY bagaimana gunakan laman web iklan PERCUMA untuk bisnes Ramadhan anda nanti.
  • Bagaimana membuat diskripsi iklan yang CONVERT dan ramai orang akan hubungi anda.
  • Bagaimana memanipulasi SEO mudah dari teknik iklan PERCUMA dan iklan masuk first page Google sedangkan walaupun tak mahir sangat tentang SEO ni!.

BONUS #3 : UPDATE LIST TAMBAHAN 

Update ini diberikan PERCUMA setiap minggu bermula dari 10 June 2013 sehingga 20 Julai 2013 mengikut pada bilangan supplier tambahan yang telah dihubungi , tapis 100% dan juga bergantung kepada stok supplier (jika masih ada). Kemungkinan besar sehingga waktu tersebut anda akan memperoleh list supplier antara 70 hingga 100 supplier (tiada jaminan kerana ianya bergantung pada research dan tapisan yang telah dibuat).

  • Dapat senarai list yang TOP SECRET
  • Lepas tu dapat teknik pemasaran KHAS untuk produk-produk bagus dijual di bulan puasa ni
  • Dapat pula BONUS-BONUS teknik pemasaran yang boleh buatkan bisnes di bulan Ramadhan anda tak menang tangan.
  • Memang berbaloi-baloi!  Raya tahun ni, kalau anda betul-betul serius, sesuatu bakal berlaku dalam hidup anda!

Kalau anda serius nak buat duit raya kali ni, jangan tunggu lagi. Dapatkannya SEKARANG di PRODUK HOT RAMADHAN.

PENGUMUMAN PENTING : 

Jualan panduan ini sudah ditutup.

Jika anda nak tahu Bagaimana Cari Produk Hot Di Pasaran, anda boleh dapatkan Panduan Spy Produk Hot DI SINI.

Jom buat duit untuk raya ni. Dah dapat duit banyak, boleh lah beri duit raya banyak sikit pada ibu bapa, anak-anak, dapat sedekah banyak kepada anak-anak yatim, asnaf-asnaf…. Best kan. Jika kita ada banyak duit lebih, lebih banyak kita boleh beri pada orang lain. Perniagaan sebagai satu ibadah. 🙂

error: Content is protected !!