SHAWL ADREENA TUDUNG SHAWL HALFMOON DOUBLE LAYER YANG LABUH

by syaisya on July 17, 2013

Shawl Adreena ni sebenarnya tudung shawl half moon double layer. Ianya labuh walaupun dah dililit di kepala. Tahap labuh boleh diadjust.  Memang senang nak menggayakan tudung ni. Aku tak risau sangat kalau bila lilit dia jadi pendek ke, sebab memang tudung ni besar, 175 cm x 64 cm.  Dah lilit pun masih menutupi dada, belakang pun tak pendek.

tudung shawl half moon double layer labuh cara pakai

Cara pemakaian shawl adreena ni tak susah, sekali lilit je pun. Actually, macam-macam cara boleh gayakan shawl ni. Yang lagi best, tudung ni dijahit double layer. So, boleh flip sama ada nak pakai warna depan atau warna belakang. Kalau warna depan jadi ada 2 layer lah, kalau warna belakang, jadi 1 layer je. Tudung ni didatangkan dengan 10 kombinasi warna.

Material: Chiffon Silk

Shape: Halfmoon (Double Layer)

Size:  + – 175 cm x 64 cm

shawl adreena tudung shawl half moon double layer labuh

Color: Black & Royal Green

Code: ADC-III-001 (SOLD OUT)

Color: Dark Cream + Maroon

Code: ADC-III-002 (SOLD OUT)

Color : Royal Blue + Grey

Code : ADC-III-003 (SOLD OUT)

Color : Mint Green + Peach

Code : ADC-III-004 (SOLD OUT)

Color : Soft Pink + Baby Blue

Code : ADC-III-005 (SOLD OUT)

Color : Dark Turquoise + Deep Purple

Code : ADC-III-006 (SOLD OUT)

Color : Dark Choc + Light Brown

Code : ADC-III-007 (SOLD OUT)

Color : Light Yellow + Turquoise

Code : ADC-III-008 (SOLD OUT)

 

Color : Light Purple + Apple Green

Code : ADC-III-009 (SOLD OUT)

Color : Peach + Greyish Brown

Code : ADC-III-010 (SOLD OUT)

.

.

Scroll ke bawah untuk stok terbaru!

Owh, ok. Tudung ni dapat sambutan yang hangat sangat. Ramai yang suka pakai tudung ni. Stok untuk tudung shawl halfmoon adreena yang kat atas ni semua dah habis. (Sold Out).

Sekarang ni ada stok baru, halfmoon double layer juga, tapi cara pemakaian dia sama macam tudung bawal, just pin di bahagian kanan dan kiri bahu. Simple je. Lebih simple dari Shawl Adreena di atas ni. Aku bab-bab pakai tudung simple-simple ni memang aku suka.

Meh tengok koleksi halfmoon double layer ni. Diperbuat daripada kain Chiffon juga. Harga pun murah. Memang mampu milik.

Ada 3 saiz iaitu M, L dan XL.

——-
Saiz
——-

M (Dagu ke bawah 17 Inci) – RM 65
L (Dagu Ke bawah 19 Inci) - RM 65
XL (Dagu ke bawah 21 inci) - RM89

Postage = RM 6.

PERCUMA postage jika order 2 helai ke atas.

tudung shawl halfmoon labuh plain color pink putih

Kod : Halfmoon Labuh 001

tudung halfmoon labuh plain light pink dark pink fareehan

Kod : Halfmoon Labuh 002

tudung shawl halfmoon double layer plain light purple dark purple fareehan

Kod : Halfmoon Labuh 003

tudung shawl halfmoon labuh lilac pink fareehan

 Kod : Halfmoon Labuh 004

tudun halfmoon double layer plain oren fareehan

 Kod : Halfmoon Labuh 005

tudung shawl halfmoon double layer coklat plain fareehan

 Kod : Halfmoon Labuh 006

halfmoon double layer labuh warna plain kelabu hitam fareehan

 Kod : Halfmoon Labuh 007

shawl halfmoon double layer plain kelabu purple fareehan

Kod : Halfmoon Labuh 008

tudung halfmoon double layer labuh plain pink biru fareehan

Kod : Halfmoon Labuh 009

——–

HARGA

———

M (Dagu ke bawah 17 Inci) – RM 65

L (Dagu Ke bawah 19 Inci) - RM 65

XL (Dagu ke bawah 21 inci) - RM89

Postage = RM 6.

PERCUMA postage jika order 2 helai ke atas.

Minat nak menggayakan tudung ni?

SMS/Wasap <Kod Tudung> ke 019 – 626 3820

untuk pertanyaan dan urusan pembelian ^_^.

{ 1 comment… read it below or add one }

nazra July 24, 2013 at 10:33 am

wah menarik!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: