heart segmen aku mahu ditegur

Weehuu… sempat lagi aku nak join Segmen Aku Mahu Ditegur ni walaupun last minit. Aku rasa tu memang kepakaran aku. Buat kerja last minit.

Kenapa aku mahu ditegur?

1. Untuk meningkatkan mutu blog ni.
2. Aku nak jadi blogger yang lebih high class 😀
3. Aku memang suka je kalau orang tegur untuk kebaikan.
4. Sebab aku nak orang lain tegur aku. Kalau tak korang tak nak tegur.
5. Sebab aku nak ditegur lah. Boleh gitu?. Hehehe… jangan marah. Ni lah gaya penulisan aku bila dah penat. huhu..sob sob.

Ok, sekarang boleh lah tegur blog aku ni diruangan komen. Anyway, memang aku tengah nak repair blog ni pun. Bila dah lama ditinggalkan, macam-macam berlaku kat blog ni. Kerja-kerja membaik pulih masih belum complete. Meh tegur meh.

segmen aku mahu ditegur

p/s : Gambar cilok dari Eyriqazz.

error: Content is protected !!