Alhamdulillah, hari ni aku berpeluang untuk update ringkas tentang Komisen Ke-2 Job Di Rumah yang aku terima bulan September lalu. Hehe… baru nak buat entri. Buat masa sekarang ni aku giat membaiki prestasi blog ini. Jadi, kurang sikit masa diperuntukkan untuk buat entri.

Selepas komisen pertama dari program Job Di Rumah ni, komisen ke-2 pula menyusul :

 

komisen ke 2 job di rumah

RM20 yang diterima boleh membuatkan aku tersenyum. Siapa tak suka dapat duit, kan. Walau berapa pun amount, kecil atau besar, ia tetap duit dan ia berharga. Duduk kat rumah je dapat duit, mestilah suka, kan. Siapa nak kasi?.

Setakat ni aku berpuas hati dengan Program Job Di Rumah ni. Ia memberi peluang untuk kita menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah. Bukan aku je yang dah dapat komisen. Ramai yang dah dapat komisen dari Job Di Rumah ni.

Pengalaman buat kerja dari rumah memang seronok. Kalau nak duit dari rumah, boleh lah join Program Job Di Rumah ni. Klik je link ini –> http://syaisya.com/JobDiRumah